A forduló válogatottjába bekerülő kapusunk szerint a dorogi győzelem nagy lépés lenne a bajnoki cím felé.

A hétvégi, Vác elleni győzelmet követően kapusunk, Zöldesi Illés külön elismerésben részesült: a hálóőr a Nemzeti Sportnál bekerült a forduló válogatottjába.

- Természetesen örülök, hogy a forduló legjobbjai között helyet kaptam, de nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy nem kaptunk gólt és három pontot szereztünk a Vác ellen - kezdte honlapunknak Zöldesi Illés. - Úgy érzem, folyamatosan fejlődök és egyre hasznosabb tagja tudok lenni a csapatnak.

A csapat legutóbbi két bajnokiján kapott gól nélkül maradt, ráadásul tavasszal egyedül a Győr elleni, kétfelvonásos találkozón kaptunk egynél több gólt. Mondhatjuk, hogy összeállt és stabil a védelem.

- Úgy érzem, már ősszel is stabilan védekeztünk, de tény, hogy kevés meccset tudtunk kapott gól nélkül lehozni, nem tudom, ennek mi lehetett az oka. Szerintem az NB II egyik legerősebb védelme a miénk, így el is várható, hogy kiemelkedően teljesítsünk. Most szerencsére két összecsapáson érintetlen maradt a hálónk, de ez még nem olyan hosszú sorozat, azon dolgozunk, hogy ezt minél tovább nyújtsuk.

Első számú kapusunk egy kivételével az összes bajnokit végigjátszotta az idényben, és minden bizonnyal ott lesz a ZTE kezdőjében vasárnap, Dorogon is.

- A győzelemért utazunk Dorogra is, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen ellenfelünk is szépen gyűjtögette a pontokat az előző fordulókban. Mindezek mellett egyértelműen mi vagyunk az esélyesek, ezért szeretnénk elhozni a három pontot. Nagy előrelépés lenne a válogatott szünet utánra, ha az első helyről folytatnánk, hiszen így a bajnoki cím megszerzése is a kezünkben lenne.