Idén is izgalmas mérkőzésekkel és programokkal várjuk szurkolóinkat a ZETE Fiesztán!

Férfi labdarúgócsapatunk július utolsó hétvégéjén kezdi meg szereplését az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában. A főpróbát – ahogy már a korábbi években is megszokhatták szurkolóink – egy egész délutános, ingyenes programsorozattal tartják labdarúgóink.

A Fiesztát második csapatunk indítja, akik a lendvai együttessel játszanak 15 órától, a „Ketrecben”. A ZTE Aréna 16 órától nyitja meg kapuit. Szurkolóink az Aréna déli és nyugati szektoraiban foglalhatnak helyet. A ZETE Fieszta házigazdája és a legendák mérkőzésének kommentátora, a hazai sporttelevíziózás elismert alakja, Horti Gábor lesz.

A rendezvény második mérkőzésén, 17.50-től, legendáink csapnak össze a Szombathelyi Haladás egykori kiválóságaival egy fél órás mérkőzés keretein belül.

A legendák meccsét követően, utánpótlásunk kerül a középpontba. 18.20-tól négy csapatunkat díjazzuk a tavaly szezonban elért eredményeik végett.

A főmérkőzés 19 órától kezdődik, melynek szünetében egy meglepetés tánc show-val készülünk, illetve a tavalyi szezon legjobb utánpótlás labdarúgóit is díjazzuk.

A Fieszta csúcspontjaként nagyszabású tűzijátékkal készülünk szurkolóink számára, így érdemes a mérkőzést követően is a helyszínen maradni!

A mérkőzések megtekintéséhez – a jelenlegi járványügyi szabályok végett – védettségi igazolvány bemutatása szükséges. Szurkolóink kényelme miatt, karszalagot kapnak azon szurkolóink, akik már igazolták védettségüket. A labdarúgó Európa-bajnokság budapesti helyszínén megismert procedúra könnyebbséget jelent szimpatizánsainknak, hisz így akár hazamehetnek két mérkőzés között, vagy ha valaki már az első mérkőzés előtt a „Ketrecnél” megkapta a karszalagját, a ZTE Arénába már nem kell újra igazolnia magát.

A karszalagok július 24-én vehetők át, 9 órától a ZTE Shopban, illetve kapunyitáskor a belépési pontokon. Kérjük, időben érkezzetek, ezzel is megkönnyítve a bejutásotokat a mérkőzésekre.

Hajrá, ZTE!