Komoly elismerésben részesült a 82. évében is klubunkért dolgozó Madár Gábor.

Pénteken a zalaegerszegi közgyűlés Dísztermében adták át a 2019-es Zalaegerszegért díjakat, amelyet azon magánszemélyek és szervezetek kaphatnak meg, akik tudásukkal, tevékenységükkel, tanácsaikkal és javaslataikkal nagy mértékben hozzájárultak a város hírnevének öregbítéséhez.

Idén Zalaegerszegért díjjal ismerték el klubunk legendáját, Madár Gábort, aki játékoskorában csapatkapitányként, majd később NB I-es edzőként szerzett jelentős érdemeket a ZTE FC történelmében.

Gabi bácsi 1957 és 1972 között két év kitérővel játékosként, majd 1972-től vezetőedzőként, szakosztályvezetőként, technikai vezetőként és szaktanácsadóként is szolgálta a Zetét. Csapatkapitánya volt az 1968-ban, az NB II Nyugati csoportjában aranyérmes csapatnak, valamint az 1972-ben az NB I/B-ből második helyezettként az NB I-be jutó ZTE-nek, edzőként pedig kétszer, 1991-ben és 1994-ben juttatta fel az élvonalba együttesünket, de napjainkban, a 82. életévében járva is klubunkat szolgálja, egyéni képzőként segíti az utánpótlás játékosok és csapatok fejlődését.

Gratulálunk!

(címlapfotó: Zalai Hírlap)