Online, a Kvártélyházban és a meccsnapon a stadionban válthatók belépőjegyek.

Csapatunk szezonbeli utolsó előtti hazai mérkőzésén a Budapest Honvédot fogadja az OTP Bank Liga 31. fordulójában péntek 20 órától.

A találkozóra szerdán elkezdődött a jegyértékesítés. A belépők online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül vásárolhatók meg (személyes adatok megadása és szurkolói kártya nélkül), valamint a Kvártélyházban munkanapokon 9:00 - 12:30 és 13:30 - 17:00 óráig. A mérkőzés napján megnyitásra kerülnek a családi szektorok a Keleti Tribünön, ide pénteken a ZTE Aréna jegypénztárában 9 és 12 óra között, valamint 18 órától válthatók jegyek az online és a Kvártélyházban zajló árusítás mellett.

A kormányrendeletben foglaltak szerint korlátozott számban fogadhatunk szurkolókat, ennek megfelelően a stadion befogadóképességének körülbelül negyed részére tudunk kiadni belépőket a pénteki mérkőzésre. A szabályok szerint egymás mellett három ülőhelyet ki kell hagyniuk, és közvetlenül egymás fölé sem ülhetnek a szurkolók.

A bérletesek számára természetesen biztosítjuk a belépést, abba a szektorba, ahová a bérletük szól, viszont a szabályok betartását szem előtt tartva nem tudnak pontosan a bérletükön szereplő helyükre ülni. A bérletes székeket minden szektorban matricával jelöljük. A belépésnél technikai okokból a bérletük felmutatásakor tiszteletjegyet adunk számukra, ezt kell érvényesíttetni a beléptetőkapuknál.

A mérkőzésre szóló belépőjegyeknél csak teljesárú és kedvezményes belépők lesznek, utóbbiakat a 14 év alattiak és a diákok, az Egerszeg Kártyások, a nyugdíjasok és a 70 év felettiek vásárolhatják meg. A beléptetésnél kérjük a kedvezményre jogosító okmány bemutatását.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Északi Tribün csak a Galamb utca felől közelíthető meg, a vendégszektor irányából az átjárás nem lesz lehetséges. A kapunyitás 19 órakor lesz.

A vendégbelépőket a Budapest Honvéd értékesíti.

A járványügyi szabályokat szem előtt tartva klubunk a beléptetőpontoknál, a büféknél és a mosdóknál kézfertőtlenítőket helyez ki, kérjük ezek használatát, illetve az említett helyeken a maszk viselését. A stadionon kívül és belül is kérjük a másfél méteres védőtávolság megtartását, és azt, hogy mindenki a jegyén szereplő helyre üljön.

A belépési pontoknál vonalak jelzik majd a megfelelő távolságot, kérjük ennek figyelembevételét. A járványügyi intézkedések betartását illetően minden szurkolónktól felelős magatartást kérünk.