Pénteken a Mezőkövesd Zsóry csapata vár ránk

A válogatott szünet után péntek este ismét hazai pályára lépünk, ezúttal az OTP Bank Liga tizenharmadik fordulójában. Ellenfélként pedig a Mezőkövesd Zsóry FC csapata érkezik a ZTE Arénába. 

A Mezőkövesd jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el, tizennyolc ponttal, amely öt győzelmet, három döntetlent és négy vereséget foglal magába. A Supka Attila vezette csapat az előző mérkőzésüket egy Paks elleni 2-1-es győzelemmel zárta. A mezőkövesdi együttes az új vezetőedző irányítása alatt még veretlen a bajnokságban, ám a MOL Magyar Kupából ők is kiestek a negyedik fordulóban.

Csapatunk jelenleg a tabella hetedik helyén áll, tizennyégy ponttal, amely négy győzelemből, két döntetlenből és hat vereségből tevődik össze. Az előző fordulóban pont nélkül tértünk haza a koronázó városból.

Legútobb augusztus elején, a második fordulóban találkozott egymással a két a csapat Mezőkövesden, amikor 3-2-es végeredménnyel vonultunk le a pályáról. Akkor, egy 2-0-s első félidőt zártunk, majd a második játékrészben Koszta Márk és Nikola Serafimov góljaival egyenlítettünk, de a végén mégis a matyóföldiek örülhettek. Mindannyian jól emlékezhetünk arra a mérkőzésre, hisz két játékosunkat és vezetőedzőnket is kiállították, illetve érvényesnek tűnő gólt is vettek el tőlünk. 

Az előző találkozó alkalmával tehát sikerült rést találni a mezőkövesdi pajzson, a siker azonban elmaradt. Bízunk benne, hogy a pénteki összecsapáson revansot vehetünk, melyben számítunk a szurkolóink támogatására is.

Jegyek online elérhetők ITT, illetve a helyszíni jegyváltásra is lesz lehetőség péntek este, 18:00-tól. 

ZTE Shop nyitvatartás: 

Csütörtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-20:00

Szombat: 9:00-13:00

 

Gyere és szurkoljunk együtt! 

Hajrá, Zete!