Nem sikerült pontot szerezni az utolsó harmadosztályú mérkőzésen

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának utolsó, 30. fordulójában a Bicske csapatát láttuk vendégül. A bajnokság második helyét elfoglaló alakulat ellen napsütéses időben léptünk pályára.

A 13. percben Balotelit ugratták ki a társak, aki remekül szelídítette meg a játékszert, de lesállás miatt nem fejeződhetett be a támadás.

Tíz perccel később Baloteli és Lengyel Noel játszott össze a szélen, a beadott labdát pedig Molnár lőtte rá kapásból. Bár a vendégek védője kézzel blokkolta a lövést, a büntető ezúttal elmaradt. Az eset után Koller Zoltán kifejtette véleményét a játékvezető felé, aki kétségkívül váratlanul, kiállította vezetőedzőnket.

A 32. percben veszélyeztettek a vendégek, Sinkó Máté mentett meg minket a kapott góltól.

Az első félidő végén 16 méterről tüzeltek a bicskeiek, a játékszer pedig a felső lécre csapódott.

A második játékrész elején nagy lehetősége volt a Bicskének a vezetés megszerzéséhez, lövésük azonban nem talált kaput.

Egy perccel később ismételten támadtak a vendégek, Sinkó Máténak viszont sikerült kapufára ütni a játékszert.

Negyedórával később Tischler Patrik előtt adódott lehetőség, Dobos Benedek azonban tisztázni tudott a rutinos támadóval szemben.

A 79. percben egy összjáték után talált a kapunkba Beliczky Gergő. A kapott gól nem volt benne a játékban, hiszen fiataljaink jobban játszottak a találat előtt. (0-1)

Nem sokkal később pedig büntetőhöz jutottak a vendégek. Sinkó Máté ugyan érezte az irányt, hárítania nem sikerült. (0-2)

NB III-as együttesünk ezzel a vereséggel a 15., kiesést érő helyen végzett a bajnokságban.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS

Koller Zoltán: "Úgy gondolom, hogy az osztály egyik legjobb csapata ellen játszottunk egy jó mérkőzést. Teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, de szerintem a játékvezető ítéletei is befolyásolták a meccset, hiszen az első félidőben megfosztottak minket egy tizenegyestől. A srácok maximálisan helyt álltak és ugyan szerencsével kihúzhattuk volna a végéig, de az idő előrehaladtával azért érződött, hogy felőrölnek minket. Összességében mindent megtettünk, semmilyen hiányérzetem nincs a fiúkkal szemben."

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

ZTE FC II: 12 Sinkó - 4 Dobos (83' Szabó) - 6 Zsiga (66' Boros) - 8 Király - 15 Bodrogi - 16 Kozári - 18 Mulasics - 19 Lengyel (46' Wolf) - 20 Balabás - 23 Molnár (60' Kapus) - Baloteli (60' Varga)

Bicskei TC: 1 Illés - 4 Lakatos (73' Király) - 5 Gaszner - 7 Varga (46' Beliczky) - 9 Sóron (86' Fördős) - 14 Varga - 19 Hirman (89' Savanya) - 20 Gyurácz (46' Szalai) - 21 Tischler - 23 Bozsoki - 25 Dulló