NB I-es együttesünk lendvai környezetben fogadta a horvát élvonalbeli NK Varazdin csapatát, akikkel kétszer 60 percet játszottunk.

Az első játékrészt a vendégek kezdték jobban és a találkozó 23. percében megszerezték a vezetést. A felvétel alapján egyértelműen lesen állt a horvátok játékosa, de mivel videóbíró nem volt a mérkőzésen, ezért hátrányba kerültünk.  (0-1)

Ezt követően viszont csapatunk átvette a kezdeményezést, és sikerült játékban az ellenfelünk fölé kerekednünk.

Nem sokkal később Mim Gergelynek két lehetősége is akadt, azonban nem sikerült a szépítés.

Az első játékrész végéhez közeledve pedig Dénes Csanád Vilmos neve mellé írhattunk fel egy helyzetet. Legújabb igazolásunk a kezdőcsapatban kapott helyet, aki rendkívül agilis játékkal hálálta meg Márton Gábor bizalmát.

Hatvan perc játék után teljes sort cseréltünk és több fiatal játékosunk is lehetőséget kaphatott a felnőttek között. A játék képe kiegyenlített volt, a horvátok hozzánk hasonlóan szintén lecserélték az összes játékosukat.

A második játékrész leggólveszélyesebb játékosa Josip Spoljaric volt, aki előbb lőtt egy kapufát, majd később meg is zörgette a hálót. A gólt viszont szabálytalanság miatt érvénytelenítette a játékvezető.

A Varazdin együttese is kidolgozott néhány lehetőséget, amiket Németh Ervin hárítani tudott.

Sok helyzetet nem hozott a második félidő, de a mutatott játék miatt nagyobb esély mutatkozott az egyenlítésre, mint egy újabb kapott gólra.

Ezzel szemben a mérkőzés utolsó perceiben kettőre növelte előnyét a horvát csapat egy kipattanó labdának köszönhetően. amivel megnyerték a találkozót. (0-2)

Vereséggel zárult tehát a felkészülési időszak harmadik barátságos mérkőzése.

Kezdőcsapataink:

1. félidő: Gundel-Takács - Medgyes, Safronov, Evangelou, Nyíri - Csonka, Sankovic, Kiss - Mim, Sajbán, Dénes

2. félidő: Németh E. - Cubrilo, Várkonyi, Szendrei, Györe (Deme) - Boros, Bakti - Csóka, Klausz, Németh D., Spoljaric