A Budaörs csapata győzedelmeskedett

Az NB III. Nyugati Csoportjának 33. fordulójában hazai környezetben ütköztek meg fiataljaink a Budaörs együttesével. 

A mérkőzés első negyed órájában nem forogtak veszélyben a kapuk, mezőnyjáték alakult ki a pályán.

A 23. percben Baloteli kapott egy nagyszerű kiugratást Balabástól a jobb szélen az ellenfél védői elé, akik azonban menteni tudtak és blokkolták a lövést. 

Két perccel később egy jobboldali beadást követően Csóka remekül lépte át a labdát, amire Varga érkezett, de elpattant előle a játékszer. 

Próbálkoztunk a mérkőzés első találatának megszerzésével, több támadást is vezettünk, de egyikből sem alakult ki komolyabbnak ígérkező helyzet. 

A 32. percben egy veszélyesnek tűnő lövés tartott a hazai kapu felé, de elkerülte azt.

Két perccel később egy veszélyes Budaörsi ziccert védett bravúrosan Sinkó Máté.

A 46. percben Papp Csongor és Csóka mutatott be szép összjátékot, Papp passzolt Csóka elé, a vendégek kapusa azonban nagyszerűen jött ki és zárta a szöget.

Gól nélküli első félidőt követően vonultak tehát szünetre a csapatok.

Az 50. percben egy mélységi indítást követően megszerezték a vendégek megszerezték a vezetést, Váradi lőtt Sinkó lába mellé. (0-1) 

Nyolc perccel később egy Budaörsi kontrát követően egy bepassz után második vonalból érkező támadó lőtt kapura, de blokkoltuk a lövését. 

A 66. percben jobboldalt elfutott az ellenfél szélsője, ügyesen a támadó elé gurított és Gula megszerezte a második vendég találatot. (0-2) 

Öt percre rá Baloteli ugratta ki Csókát, aki a jó ütemben kimozduló kapust találta telibe. 

Két perccel később ismét Csóka jobboldali lövését védte a vendég kapus, majd a kipattanó után Csókával szemben szabálytalankodtak, ami büntetőt eredményezett, azonban Kryvotsiuk nem tudta értékesíteni a tizenegyest. 

A mérkőzés hátralévő részében inkább a mieink vezettek veszélyes támadásokat, a 88. percben Papp Csongor lőtt közelről a Kunságiba, azonban találatot nem sikerült szereznünk. 

Fiataljaink következő ellenfele a Csornai SE lesz, vasárnap délután. 

 

Összeállítások:

ZTE FC II:  Sinkó - Jóna, Sebestyén, Dóczi (61' Kryvotsiuk, 83' Dézsenyi), Varga (46' Bedő), Tullner, Csóka, Balabás, Papp, Baloteli, (80' Bedővári), Kámi

Budaörs: Kunsági - Váradi, Lami, Csillag, Hoszpodár (46' Klausz), Erdey (59' Horváth), Soltész, Tóth B. (46' Szamosi), Jász (87' Katona), Halácsi, Gula

Gólok:

Budaörs: 50' Váradi, 66' Gula