Összefoglaló: Puskás Akadémia FC II – ZTE FC II

Második csapatunk 2-1-s vereséggel távozott Felcsútról és így a 13. helyen zárta a harmadosztály nyugati csoportjának 2020/21-es kiírását.

A találkozón Bozsik József már nem számíthatott a felnőtt keretben pallérozódó fiataljainkra, hisz a biztos bennmaradás tudatában Köcse Bence, Szalay Szabolcs, Németh Dániel, Papp László, Németh Erik és Kovács Barnabás is megkezdhette megérdemelt pihenőjét a nyári felkészülésre.

Kiemelést érdemel, hogy együttesünk kezdőcsapatában három tizenhét és egy tizenhat éves saját nevelésű játékos is lehetőséget kaphatott.

Jól kezdtük a mérkőzést és már a 31. játékpercben megszereztük a vezetést Simon Botond révén, aki ezzel első gólját érte el a felnőtt labdarúgásban. (0-1)

A csapatunkat egész évben jellemző összetartással futballoztak fiataljaink, azonban nem tudtuk megtartani az előnyünket a szünetig. A 44. minutumban egalizáltak a hazaiak. (1-1)

A második félidőben újoncot avattunk, a 18 éves Kozma-Bognár Máté elsőízben lépett pályára az NB III-ban.

Kiélezett összecsapás zajlott a győzelem megszerzéséért és mindkét csapatnak adódtak lehetőségei, hogy eldöntsék a három pont sorsát. Ez végül a Vál-völgyieknek sikerült Kocsis Barnabás révén, aki a 74. percben beállította a mérkőzés végeredményét. (2-1) Bár nem sokkal a találkozó vége előtt kiállították a hazaiak hálóőrét, már nem sikerült egyenlítenünk.

Összességében egy fordulatos és közönségszórakoztató mérkőzésen, tisztesen helytálltak fiataljaink.

Gratulálunk, fiúk!

 

Összeállításunk: Németh E. – Czuczi, Földvári, Sebestyén, Hegedűs – Szántó, Kámi, Szökrönyös – Csóka, Fehér, Simon

Pályára léptek még: Jóna, Kozma-Bognár, Abért

 

Képek: PAFC