Ismét éllovas ellen lépünk pályára

Az OTP Bank Liga tizenegyedik fordulójában Kisvárdára látogatunk. 

Ismételten a tabella aktuális első helyezettje ellen lépünk pályára, ahogy a Fradi ellen tettük, a nyolcadik fordulóban. A portugál Joao Janeiro vezette Kisvárda húsz ponttal, hat győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel szerezte meg ezt a kiemelkedő helyet. A csapat az előző fordulót egy Paks elleni döntetlennel zárta, a szerdai kupameccsen viszont továbbjutott a legjobb tizenhat közé, kiejtve az MTK labdarúgóit. 

Csapatunk tizennégy ponttal áll az ötödik helyen, négy győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel. A tizedik fordulótól egy Gyirmót elleni győzelemmel búcsúztunk, azonban a szerdai MOL Magyar Kupa negyedik fordulójából minket búcsúztatott a Honvéd. 

Labdarúgóink kihívásokkal teli vasárnapnak néznek elébe, hiszen a kisvárdaiak nagyszerűen kezdték az idényt, azonban már a Ferencváros ellen is felborítottuk a papírformát, így győzni megyünk Kisvárdára is, ahogy azt Waltner Róbert is említette, a szerdai mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Legutóbb májusban találkoztunk a szabolcsi együttessel, akkor egy 0-0-s döntetlent láthatott a ZTE Aréna közönsége.

Amennyiben szívesen ellátogatnátok a mérkőzésre, akkor vendégszektorba szóló jegy egységesen 1500 forintba (diák és nyugdíjas: 1000 forint) kerülnek. A jegyek online módon a következő linken elérhetők: https://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57004430

A helyszínen a vendégpénztár pedig a mérkőzés előtt két órával kinyit, viszont ott csak készpénzes fizetés lehetséges. 

 

Hajrá fiúk, hajrá Zete!