Meggyorsíthatják a bejutást első hazai mérkőzésünkre.

Mint beszámoltunk róla, szerdán megkezdődött a jegyértékesítés az augusztus 10-i ZTE FC-Ferencváros bajnokira. Mivel a belépéshez (kiemelt meccs révén) név, születési idő és hely megadása szükséges, a meccset megelőzően a pénztáraknál torlódás várható.

Ennek elkerülése érdekében kérjük szurkolóinkat, hogy váltsák meg jegyüket elővételben. Erre online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon, vagy személyesen, a ZTE Aréna elővételi pénztáraiban (a Keleti és a Nyugati Tribün oldalán egyaránt, hétfő-csütörtök 10.00-17.00, péntek 10.00-15.00), illetve a Kvártélyházban (nyitvatartási időben) van lehetőség.

A belépők a pénztárban szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, ám mindenkinek javasoljuk ennek kiváltását, hiszen gyorsítja a jegyvásárlást. A szurkolói kártya a titkárságon, munkaidőben váltható ki 1000 forint ellenében.

Továbbra is zajlik a bérletárusítás, amelyre a ZTE Shopban kerül sor (nyitva: hétfő-csütörtök 13.00-17.00, péntek 9.00-12.00). Megéri bérletet váltani, hiszen a bérlettel rendelkező szurkolóink a nem kiemelt meccsek árán tekinthetik meg az összes hazai bajnokit. Ráadásul a gyorsabb bejutásuk érdekében számukra külön beléptetési pontokat nyitunk meg. Kérjük, hogy a regisztrációs  bérletet vásárlók a meccsekre személyi igazolványt hozzanak magukkal, mert a beléptetésnél a jogosultságot ellenőrzik.