4 játékosunk az U21-es keretben.

Csapatunkat négy kiválóságunk is képviselni fogja a közelgő U21-es válogatott összetartáson és mérkőzéseken! A Gera Zoltán által vezetett csapat játékosainak a behívóval kapcsolatos első gondolatait itt olvashatjátok.

 

 Fotó: mlsz.hu

 

Gergényi Bence: Egy játékosnak mindig felemelő és különleges érzés, ha behívják hazája válogatottjába és képviselheti nemzetét. Nagyon fontos, hogy jó eredményt érjünk el. Erős ellenfelekkel találkozunk, de mi is sokat léptünk előre az elmúlt időszakban. Bizakodva várom a megmérettetést!

 

Szánthó Regő: Ez lesz az utolsó összetartásunk. Úgy gondolom, most már összeérik a csapat és eredményesek lehetünk!

 

Demjén Patrik: Az U21-es válogatott behívóra mindig úgy gondoltam, hogy egy újabb alkalom arra, hogy bizonyíthassam képességeim és igazoljam a helyem az NB1-ben. Illetve ez egy fontos lépcső a felnőtt nemzeti csapat felé. Az oroszok ellen nem lesz egyszerű dolgunk, ők már kvalifikáltak a korosztályos EB-re, de egy győzelemmel komoly önbizalomra tehetünk szert.

 

Dragóner Filip: Mindig megtiszteltetés a nemzeti csapatban szerepelni és nagyon örülök a lehetőségnek. Várom, hogy találkozzak a srácokkal, egy jó kis közösség alakult ki a csapatnál. Tökéletes erőfelmérőnek ígérkezik a mérkőzés, megnézhetjük hol is tartunk. Véleményem szerint jó esélyekkel szállunk harcba és győztesen fogjuk elhagyni a játékteret.