Jövő héten különleges kedvezményekkel, akciókkal várjuk szurkolóinkat

Április első felében több engedménnyel szeretnénk megköszönni drukkereink elkötelezett támogatástát, hisz tudjuk, hogy csak együtt érhetünk el szép eredményeket. A következő akciókkal várjuk szimpatizánsainkat a szurkolók hetén:

  • Ingyenes belépés diákoknak és nyugdíjasoknak - Az április 4-ei MOL Magyar Kupa elődöntőre ingyenes belépést biztosítunk minden érvényes diákigazolvánnyal és nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező szurkolónak. Fontos információ, hogy a belépés előtt a diákoknak és a nyugdíjasoknak is tiszteletjegyet kell váltaniuk a Zete Shopban, vagy a jegypénztáraknál, mivel csak így tudjuk biztosítani a belépést a stadionba.
  • Kettő az egyben akció – Ingyenes belépést biztosítunk az április 9-ei ZTE FC – Kisvárda Master Good mérkőzésre azoknak a szurkolóknak, akik jegyet vásároltak az április 4-ei kupamérkőzésre. A „kettő az egyben” akció a tiszteletjegyekre is vonatkozik; a vasárnapi belépés előtt pedig a Zete Shopban és a jegypénztárakban lehet átvenni a Kisvárda elleni mérkőzésre szóló jegyet, a keddi meccsjegy beváltásával. A jegy beváltására már április 5-től lehetőség nyílik a Zete Shopban.
  • Bérletes kedvezmények – április 4. és 9. között minden szimpatizánsunk, aki érvényes bérlettel rendelkezik a 2022/23-as szezonra, 15 százalék engedménnyel vásárolhat a Zete Shopban. A kedvezmény csak helyszíni vásárlás esetén használható fel, érvényesítése pedig a bérlet bemutatásával történik. A bérlet nem átruházható, a kedvezmény pedig a „tavaszi” bérlettel is érvényes.
  • Kedvezmény a ztemegastore.hu oldalon – április 3. és 9. között minden szurkoló 10 százalék kedvezménnyel vásárolhat a ztemegastore.hu oldalon, kuponkód segítségével. A kedvezményre jogosító kuponkód, melyet a kosárban lehet érvényesíteni a következő: EZEGERSZEG
  • Zete Shop akciók – április 4. és 9. között számos terméket nagy kedvezménnyel lehet megvásárolni a Zete Shopban, így érdemes ellátogatni üzletünkbe.
  • Ingyenes belépés az NB III-as találkozóra – Az április 2-ai ZTE FC II. – Komárom VSE NB III-as találkozóra ingyenes belépést biztosítunk minden érdeklődőnek.

 

Fontos hét vár tehát felnőtt férfi labdarúgócsapatunkra, legyünk minél többet és szurkoljuk ki a győzelmet mindhárom hazai mérkőzésen. Kérdés esetén, kollégáink állnak a rendelkezésetekre a shop@ztefc.hu e-mail címen keresztül.