Újabb kihívás előtt áll a csapat

Nyitómérkőzést játszunk az OTP Bank Liga 27. fordulójában pénteken, az Újpest FC ellen. Április hónap első bajnoki mérkőzése igazi csemegének ígérkezik, hiszen mindössze két pont választ el minket a tabella 9. helyén elhelyezkedő liláktól.

Mindkét egyesület győzelemmel hangolt a következő találkozóra. Nekünk magabiztos játékkal sikerült itthon tartanunk a három pontot a DVTK ellen, Mészöly Géza fiai pedig a várakozásokat felülmúlva 2-1 arányban arattak diadalt a Paks ellen, idegenben.

Kerek kilencven mérkőzést játszott egymással a két klub az első osztályban. Ezek közül nagy arányban az Újpest alakulata került ki győztesen. Ezen a mérlegen kíván majd javítani Yohan Croizet is, aki épp a fővárosiaktól van kölcsönben nálunk és rendkívül várja már a találkozót.

„Izgatott vagyok, várom, hogy újra ott lépjek pályára. Nagyon szép emlékeim vannak, jó kapcsolatot ápolok a szurkolókkal és az újpesti játékosokkal is.”

Croizet nagyszerű játékot mutatott a Diósgyőriek ellen az előző fordulóban. A rengeteg kulcspassz mellett a francia játékosunk a mérkőzés második felében góllal koronázta meg a teljesítményét.

„Rengeteget edzettünk a válogatott szünet alatt, mert tudtuk, hogy az előtt sok mérkőzésen várakozáson alul teljesítettünk. Készek voltunk nyerni a múlt heti találkozón hazai környezetben és ez visszaadhatja a magabiztosságunkat.”

„Nagyobb lett az előnyünk a kieső zónában lévőkkel szemben, de a bajnokságnak még nincs vége. Minden mérkőzésre úgy tekintünk, mint egy döntőre és ezt mindenki így gondolja. Sok nehéz forduló van még előttünk és mindent bele fogunk adni, hogy az élvonalban tartsuk a klubot.”

Az Újpest legutóbbi négy mérkőzésén veretlen maradt a bajnokságban. A Paks mellett olyan csapatokat tréfáltak meg március eleje óta, mint a Fehérvár vagy éppen a Puskás Akadémia. Nem lesz egyszerű dolgunk, ha pontot szeretnénk rabolni a következő, kiváló formában lévő ellenfelünktől.

Április 5-én, péntek este 20:00 órai kezdéssel szurkolhatunk a fiúknak. Aki teheti, látogasson el a Szusza Ferenc Stadionba és kérjük, hogy sportszerűen buzdítsa a csapatot. MINDENT BELE, ZETE!

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A C1 jelzésű szektor lesz megnyitva a vendég szurkolók előtt, ahol külön büfé áll majd rendelkezésre.

Akik a szurkolói busz igénybevétele nélkül kívánnak eljutni a stadionba, azok számára hívjuk fel a figyelmet, hogy külön vendégparkoló nem található a létesítmény területén.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az online jegyértékesítés ITT érhető el.

A vendégpénztár 17:00-kor nyílik, készpénzes és bankkártyás fizetésre egyaránt lehetőség van.

ÁRAK ELŐVÉTELBEN

Helyszínen: 1700 HUF
Online: 1400 HUF

ÁRAK A MÉRKŐZÉSNAPON

Helyszínen: 3200 HUF
Online: 2600 HUF