Évek óta kiemelt célunk, hogy a lehető legjobb szurkolói élményt biztosítsuk a ZTE Arénába látogatók számára és amellett a legkiemelkedőbben, legkorszerűbben működhessünk. Ezen fejlesztésekre most több, mint 150 millió forintot fordítottunk.

Többek között az év első hónapjaiban korszerűsítésre kerül kamerarendszerünk, annak érdekében, hogy az UEFA  és MLSZ előírásoknak is teljes mértékben megfeleljünk, hogy minél több mérkőzés kerülhessen megrendezésre a ZTE Arénában. Emellett a teljes büfé infrastruktúrája is kicseréljük, ami egy hosszabb, nagyobb horderejű fejlesztés részét képezi, annak érdekében, hogy minél gyorsabb és gördülékenyebb legyen a kiszolgálás. Emellett több kisebb-nagyobb javítás is történt a ZTE Arénában.

Három plusz beléptetőkaput is szeretnénk a mostaniakhoz hozzáadni, ezzel is gyorsítva a belépést. Egyik fő célkitűzésünk továbbá, hogy a nyár folyamán a teljes beléptetőkapu rendszer korszerűsítésre kerüljön, ezzel is meggyorsítva a beléptetést a mérkőzésekre.

A kamerarendszeren kívül fejlesztjük a hálozati infrastrukturánkat is, ez a zavartalanabb müködéshez lesz kiemelten fontos: mindkét korszerűsítés zalai vállalkozásoknak nyújt munkát az elkövetkező hónapokban.