Íme, az edzői csapatunk a 2022/23-as szezonra

Mint ismeretes, 2022. május 25-től Ricardo Moniz irányítja a ZTE FC-t vezetőedzőként, az utóbbi napokban pedig hivatalossá vált a szakmai stáb kiléte is. A holland szakembert asszisztens edzőként Julian Jenner fogja segíteni, míg csapatunk erőnlétéért Marco van der Steen fog felelni. Kapusedzőnk és videóelemzőnk, azaz Vlaszák Géza és László Dávid változatlanul a stáb tagja marad.

Az új érkezők közül Julian Jenner neve ismerősen csenghet a magyar labdarúgás szerelmeseinek. Az egykori remek játékos 2012 és 2015 között Magyarországon futballozott az FTC és a DVTK színeiben, majd 2017-től az oldalvonal mellé állt és olyan jó nevű holland utánpótlás csapatokban töltött be edzői pozíciókat, mint az Ajax, vagy az AZ Alkmaar. 

A szintén holland nemzetiségű Marco van der Steen az osztrák Admira Wacker csapatától érkezik hozzánk és teljesítményért felelős vezetőként, valamint fizioterapeutaként segíti együttesünket. Az 56 éves szakember már korábban is dolgozott együtt vezetőedzőnkkel, Ricardo Monizzal, a Red Bull Salzburg csapatánál.

Az új stáb és a játékosok a mai nappal kezdték el a fizikai felkészülést a 2022/23-as szezonra.