Értékesítettük a középpályás játékjogát

Tajti Mátyás 2020 nyarán érkezett csapatunkhoz, azóta pedig az OTP Bank Ligát és a MOL Magyar Kupát tekintve nyolcvannyolc alkalommal lépett pályára kék-fehér mezben. 

Matyi meghatározó alakja volt a ZTE FC csapatának, nem véletlenül került az idei szezonban Kálnoki-Kis Dávid távozását követően az ő karjára a csapatkapitányi karszalag. 

"Szeretném megköszönni mindenkinek az elmúlt három évet. Köszönöm a klubnak és az össes eddigi edzőnek és stábtagnak, akikkel eddig együtt dolgoztam, hálás vagyok nekik, hiszen sokat segítettek a karriermben és sokat tudtam fejlődni a kezeik alatt. Köszönöm a ZTE-nél dolgozóknak, akik segítették a munkánkat, illetve a csapatnak is. Nagyon jó társaságban dolgozhattam évek óta, nagyon szerettem velük lenni és velük játszani, hiányozni fognak. Természetesen köszönet illeti a szurkolókat is, akik biztattak minket az elmúlt években. Nyilván mindenkinek az életében eljön az a pont, amikor több szempontból is egy új lépést kell tennie előre, így a pályafutásomat és a családomat tekintve ezt a döntést láttam helyesnek."  - nyilatkozta honlapunknak Tajti Mátyás. 

Matyi a fővárosban, az Újpest FC csapatánál folytatja tovább karrierjét. 

Köszönünk mindent, Matyi, további sok sikert kívánunk!