Három gólt hozott a hétközi mérkőzés

NB III.-as alakulatunk az új szezon második fordulójában az Opus Tigáz Tatabánya otthonába látogatott szerda délután.

A mérkőzést a hazai együttes kezdte lendületesebben, már a negyedik percben komoly helyzetet dolgoztak ki. Szegő Imre szöglete csavarodott veszélyesen, a felső lécről kifelé pattant a labda.

A 10. percben ismét Szegő végezhetett el szögletet, a középre ívelt labdát Kiprich Dávid továbbította fejjel a hálóba. (1-0)

Tíz perccel később Kocsis Gergő fejese landolt a hálóban, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot.

A 30. perchez érkezve Szegő erőteljes lövését védte bravúrral Sinkó Máté, a kipattanó labdát Letenyei Zalán lőtte a kapu fölé.

A félidő utolsó komoly helyzete is Szegő nevéhez köthető, a 39. percben Sinkó mentett ismét hatalmasat.

Egy gólos hazai vezetéssel ért véget az első játékrész.

A második félidőben kiegyenlített játék volt jellemző, nagyobb lehetőséget azonban egyik csapat sem tudott kialakítani.

Az 50. percben Kiprich próbálta átemelni Sinkó felett a labdát, kapusunknak sikerült hárítani a próbálkozást.

Egy perccel később Árvai Dániel próbálkozott, lövése veszélyesen csavarodott a jobb alsó felé, hálóőrünk jó ütemben védett.

A 71. percben Forró bal oldali beadását Kocsis fejelte el Sinkó mellett, ezzel megszerezve a hazai csapat második találatát. (2-0)

A mérkőzés utolsó helyzetét csapatunknak sikerült értékesíteni. Csóka Dominik egy védelmi hibát kihasználva csapott le a labdára, és magabiztosan gurította a játékszert a kapu bal alsó sarkába. (2-1)

Fiataljaink a következő fordulóban, augusztus 13-án 11 órakor fogadják a Csornai SE együttesét Zalaegerszegen.

 

Összeállítások:

Opus Tigáz Tatabánya: Lóth, Árvai (76’ Márton), Hadobás (55’ Forró), Kovács, Krupánszki, Kocsis, Szegleti, Szegő (85’ Katona), Kiprich, Klausz, Letenyei (76’ Zacsek).

ZTE FC II.: Sinkó, Deme, Török, Csóka Do., Varga (56’ Györe), Bodrogi (80’ Wolf), Mulasics (56’ Balabás), Lengyel, Kozári (56’ Dobos), Baloteli (87’ Molnár), Tullner.

 

Kép forrása: Opus Tigáz Tatabánya