A válogatottba meghívott hátvédünk sérülése miatt nem készülhet a nemzeti csapattal.

Múlt hétfőn nagy örömmel számoltunk be arról, hogy 2006 után Tamás Krisztián személyében ismét meghívót kapott ZTE-játékos a magyar felnőttválogatottba. Balhátvédünk a szezonban mutatott teljesítményével érdemelte ki Marco Rossi szövetségi kapitány bizalmát, sajnos azonban sérülése közbeszólt, így nem csatlakozhatott a Horvátország, illetve Azerbajdzsán ellen készülő nemzeti csapat keretéhez.

- Konrétan még én sem tudom, milyen sérülésem van, majd az MRI vizsgálat képe adhat újabb információkat - mondta honlapunknak Tamás Krisztián, aki sérülése miatt már Kisvárdán sem léphetett pályára. - Egyelőre annyit tudok, hogy pihennem kell, még kérdéses, hogy mikor térhetek vissza, de nagyon remélem, hogy minél hamarabb. Sajnálom, hogy így alakult, és pont a válogatottba meghívásomkor sérültem meg, bár a sérülés soha nem jön jókor. Bízom benne, hogy nem kell hosszabb időt kihagynom, a visszatérésem után is azért küzdök majd, hogy segítsem a csapatot, és kiérdemeljem az újabb válogatott meghívót.

Krisztiánnak mielőbbi felépülést kívánunk, és küzdőszellemét ismerve biztosak vagyunk benne, hogy lesz még lehetősége bizonyítani a válogatottban is!