Védőnk nehezen élte meg az elmúlt időszakot, hiszen pont a visszatérése előtt szakadt félbe az idény.

A mögöttünk hagyott héten tovább folytatódtak a kiscsoportos edzések csapatunknál, hétfőtől pedig a kormányrendelet értelmében már csapatszintű tréningekre is lehetőség lesz a bajnokság folytatására készülve. Kevéssel a koronavírus-járvány kitörése után ért hosszú rehabilitációja végére védőnk, Tamás Krisztián, akit elsőként arról kérdeztünk, hogy élte meg az elmúlt heteket.

- Nekem kifejezetten nehéz volt megélni ezt a szituációt, hiszen pont akkor állt le a bajnokság, amikor visszatérhettem volna a pályára a sérülésem után – mondta Tamás Krisztián. – Négy-öt hónap nagyon sok volt foci nélkül, próbáltam végig - amennyire lehetett - formában tartani magamat, de már nagyon ki vagyok éhezve a játékra, így annak is örülök, hogy lehetőség lesz csapatszinten edzeni.

Hozzátette: az elmúlt hetekben az otthonmaradást nem volt könnyű megélni, így örül annak, hogy lazítanak a korlátozásokon.

- Sokkal könnyebb helyzetben lesznek azok a csapatok, akik már az elmúlt hetekben is tartottak kiscsoportos edzéseket, ez döntő tényező lehet – mondta a folytatás esélyeivel kapcsolatos kérdésünkre, majd azzal zártuk a beszélgetést, hogy ha újra bajnokira kerül sor, félelem nélkül ki lehet-e majd menni a pályára. – Igen, ha az a döntés születik, hogy meccseket játsszunk, akkor készen fogunk állni a játékra.