Zajlik a decemberben megműtött balhátvédünk rehabilitációja, míg középpályásunk már közel a visszatéréshez.

Javában zajlik csapatunk felkészülése, közelít a bajnoki rajt: szombaton 14:30-tól a horvát élvonalbeli Slaven Belupo ellen játsszuk utolsó edzőmérkőzésünket a jövő szombaton esedékes, DVTK elleni tavaszi rajt előtt. A keret az elmúlt napokban folyamatosan erősödött, hiszen megállapodtunk a támadó Eric McWoodsszal, a támadó középpályás Stjepan Ostrekkel, ma pedig a védekező középpályásként és középső védőként is bevethető Fanos Katalerisszal.

Jelenleg két futballistánk küzd sérüléssel, de mindkettejüknek javul az állapota: a december elején megműtött Tamás Krisztián jobb lábáról szerdán vették le a gipszet, így kezdődhet az ősszel a válogatott keretbe is meghívott balhátvédünk rehabilitációjának érdemi része.

Krisztián honlapunknak elmondta, jobbnak érzi a lábát, mint amire előzetesen számított, de a visszatérés még biztosan hetekig várat magára, hiszen nem szabad elsietni a rehabilitációt – mindezek mellett már nagyon szeretne újra társaival edzeni és a pályán lenni. Most, a gipsz levétele után újra meg kell tanulnia terhelni a lábát, hozzászoktatni a járáshoz és a különböző mozdulatokhoz, ennek érdekében dolgozik napról napra klubunk fizioterapeutájával, Domiter Eszterrel.

Barczi Dávid bokasérülése folyamatosan javul, középpályásunk a tervek szerint jövő héten már edzhet is, az ő esetében van esély, hogy már a közeljövőben visszatérjen a pályára.

Mindkettejüknek mielőbbi visszatérést kívánunk!