Kérjük, hogy figyelmesen tekintsék át az alábbi tájékoztató anyagot azok, akik már jegyet vásároltak a találkozóra

Mint ismeretes, az augusztus 6-ra kiírt ZTE FC – FTC OTP Bank Liga mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség a tegnapi nap folyamán elhalasztotta. A mérkőzés új időpontja a későbbiekben kerül meghatározásra az MLSZ által.

Azon szurkolóink, akik már megvásárolták jegyeiket a találkozóra, három opcióval élhetnek.

Egyrészt, az eddig megvásárolt a jegyek az új időpontra kiírt mérkőzésre is érvényesek lesznek, így aki úgy dönt, hogy kilátogat majd a rangadóra, nincs más teendője, mint az új időpontra kiírt találkozó alkalmával felmutatja a megvásárolt jegyét.

Módosításra is van lehetőség, azaz, ha valaki egy másik kiemelt mérkőzésre szeretné felhasználni a jegyét, az a Zete Shopban módosíthatja, az adott mérkőzés jegyértékesítésének kezdetétől. Módosítani november 12-ig tudtok, ugyanabban a jegykategóriában, egy másik ősszel játszandó kiemelt mérkőzést választva.

A jegyek visszaváltására is van lehetőség, online és helyszíni formában is. Online a Jegymesterrel kell felvenni a kapcsolatot az info@jegymester.hu e-mail címen keresztül, ahol segíteni fognak a kifizetett összeg visszautalásában. A Zete Shopban is vissza lehet váltani a megvásárolt jegyeket, augusztus 2. és 12. között, nyitvatartási időben.

Kérdés esetén, kollégáink állnak rendelkezésetekre a shop@ztefc.hu e-mail címen keresztül.