Rangadóval indul az NB III-as szezon, a legfontosabb tudnivalókat szedtük össze a vasárnapi összecsapással kapcsolatban.

Második csapatunk szintén augusztus 1-jén kezdi az idényt, méghozzá egy Zala megyei rangadóval. Labdarúgóink 17.30-tól lépnek pályára Nagykanizsán.

Az alábbiakban a kanizsai klub által összeszedett szurkolói információkat közöljük.

Az új évadra – az érvényben lévő kormányrendelet szerint – csak azok a szurkolók válthatnak belépőt, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A beléptetésnél éppen ezért a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány (vagy applikáció) és a személyi igazolvány meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni.

Vendégszurkolók csak a Nagyváthy utca (felső kapu a csarnok oldal) felől közelíthetik meg a vendégszektor bejáratát! A tervezet alapján az érkező személygépkocsikat zárt területre engedjük be parkolás szempontjából, viszont a szurkolók bejárása csak a biztonsági szolgálat ellenőrzését követően, a vendégkapun keresztül történhet meg. Beparkoláskor a gépjárműben csak a vezető tartózkodhat. A mérkőzés csak érvényes belépőjeggyel tekinthető meg, a pályarendszabályok betartása mellett. A mérkőzést követően a vendégszurkolók a hazai szurkolók távozását követően hagyhatják el a stadion területét!

A belépőjegyek ára 600 Ft/fő.

 

Hajrá, ZTE