Már zajlik az online jegyértékesítés, de a helyszínen is nyit pénztár a vendégszurkolóknak.

Csapatunk szezonbeli utolsó idegenbeli mérkőzésén az Újpest FC vendége lesz a Szusza Ferenc Stadionban, az OTP Bank Liga 32. fordulójában.

A kedden 21:05-kor kezdődő bajnokira már megválthatók a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, de a helyszínen is lesz jegyárusítás.

Az elővételes vendégjegyek a felnőtteknek 1000 forintba, a 14 év feletti diákoknak 500 forintba kerülnek, míg a mérkőzés napján 2000, illetve 1000 forintért válthatók jegyek a vendégszektorba. A 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára regisztrációs jegy váltása mellett ingyenes a belépés. Az Újpest FC-től kapott tájékoztatás szerint  kedvezményes jegyek váltására csak személyesen, pénztárban van lehetőség a megfelelő igazolvány bemutatásával, online ez nem elérhető.

A helyszínen egy vendégpénztár lesz nyitva kedden 19:30-tól. A jegyvásárláshoz nem szükséges klubkártya és személyes adatok megadása sem, a kapunyitás 19:30-kor lesz.

Azokat a szurkolóinkat, akik nem tudnak a helyszínen drukkolni a csapatnak, várjuk a megye nyolc különböző vendéglátóhelyén, ahol - a szezonban utoljára - közösen szurkolhatnak a ZTE-nek, és ajándék belépőt is nyerhetnek a MOL Fehérvár FC elleni szezonzáróra.

A találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.