A stadion pénztáraiban, online, a Kvártélyházban és jegyautomatából is megválthatók a belépők a vasárnapi meccsre.

Kedves Szurkolóink!

A Ferencváros elleni mérkőzésre a jegyértékesítés ismét megkezdődött, az elővételben megváltott jegyek az új időpontra (augusztus 30., vasárnap, 17:45) is érvényesek.

A belépőjegyek megvásárolhatók online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül, a ZTE Aréna előtti jegypénztárakból és jegyértékesítő automatából, valamint a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában, nyitva tartási időben (hétfő-péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00) is.

A jegypénztárak nyitva tartása:

Kedd: 13-18 óra 
Szerda: 13-18 óra 
Csütörtök 13-18 óra
Péntek: 13-18 óra
Szombat: 9-12 óra
Vasárnap: 9 órától a meccs kezdetéig

Azon szurkolóink, akiknek a Ferencváros elleni új időpont nem megfelelő, jegyüket visszaválthatják online, az mlsz@tex.hu e-mail címen jelezve, vagy személyesen a ZTE FC jegypénztáraiban legkésőbb augusztus 27. (csütörtök) 18:00 óráig.

A héten is várjuk szurkolóinkat a ZTE Shop-ban, ahol megvásárolhatók az egész szezonra érvényes szezonbérletek. A Shop hétfőn 13 és 19 óra, keddtől péntekig 15 és 19 óra, szombaton 9 és 12 óra, vasárnap pedig 9 és 12, valamint 15 és 18 óra között tart nyitva.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Szurkoló+ bérleteket egyedi színűre cseréljük. A Ferencváros elleni mérkőzéstől kezdve csak egyedi színű bérlettel lehet a szektorba belépni, ezért megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy aki még nem cserélte ki a bérletét, a ZTE Shop-ba nyitvatartási időben ellátogatva cserélje ki azt.

A regisztrációs jegyek online nem vásárolhatók, a stadion pénztárainál pedig csak a külön erre kijelölt pénztárakban válthatók regisztrációs jegyek. A vasárnapi mérkőzés előtt az Északi lelátónál egy, a Déli lelátónál pedig a Zala Plaza felőli, valamint a Galamb utca felőli oldalon is két-két csak regisztrációs jegyet árusító pénztár lesz nyitva.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett érkezzenek időben, valamint váltsák meg belépőjüket elővételben vagy online. Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépésnél a kedvezményes, valamint regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, készítsék elő igazolványaikat.

Hajrá ZTE!