Érdemes elővételben megvásárolni a belépőket a szombati mérkőzésre.

Csapatunk az OTP Bank Liga 2020/2021-es szezonjának első fordulójában szombaton 18:35-től a MOL Fehérvár FC csapatát fogadja a ZTE Arénában.

A mérkőzésre az alábbi módon válthatók jegyek:

  • a ZTE Aréna elővételi jegypénztárában csütörtökön és pénteken 13.00 és 17.00 között, valamint szombaton 9 órától.
  • a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában nyitvatartási időben (hétfő-péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00).
  • online, a meccsjegy.mlsz.hu honlapon keresztül, ahol – a pénztárban való vásárláshoz hasonlóan – nincs szükség szurkolói kártyára és személyes adatok megadására sem.

A szombati mérkőzésre a kapunyitás 17 órakor lesz. Kérjük szurkolóinkat, hogy a sorban állás elkerülése végett érkezzenek időben, valamint váltsák meg belépőjüket elővételben vagy online. Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépésnél a kedvezményes, valamint regisztrációs jegyekre való jogosultságot ellenőrizzük, így kérjük, készítsék elő igazolványaikat.

A regisztrációs jegyek online nem vásárolhatók, a stadion pénztárainál pedig csak a külön erre kijelölt pénztárakban válthatók regisztrációs jegyek. A szombati mérkőzés előtt az Északi lelátónál egy, a Déli lelátónál pedig a Zala Plaza felőli, valamint a Galamb utca felőli oldalon is két-két csak regisztrációs jegyet árusító pénztár lesz nyitva.

Továbbra is megvásárolhatók az egész szezonra érvényes bérletek a ZTE Shopban, amely csütörtökön és pénteken 13 és 17 óra között tart nyitva, szombaton pedig 9 és 12, valamint 16 és 19 óra között.

A Déli II. szektort két részre osztjuk, a Déli I. felé eső részére elkezdjük a jegyek árusítását is. Azon szurkolóink számára, akik ide váltották meg Szurkoló+ bérletüket, lehetőséget biztosítunk a bérletes hely áthelyezésére a Déli II. szektor VIP-szektor felőli részébe. Ezzel kapcsolatban a beléptetésnél kollégáink nyújtanak tájékoztatást.

A Szurkoló+ bérleteket egyedi színűre cseréljük. A cserére a ZTE Shopban, nyitvatartási időben van lehetőség. A hétvégén még "türelmi időszak" lesz érvényben, érdemes viszont minél előbb (most csütörtökön és pénteken 13 és 17 óra, vagy szombaton 9 és 12, valamint 16 és 19 óra között) cseréltetni a bérletet, ugyanis a Ferencváros elleni bajnokira már csak az új bérletekkel lesz lehetséges a belépés.

A jegyárakról és egyéb hasznos információkról ide kattintva tájékozódhat. A MOL Fehérvár FC elleni bajnokira a kiemelt meccsekre vonatkozó jegyárak érvényesek.