Nyílt edzésre, majd ankétra vártuk szurkolóinkat a ZTE Arénában.

Klubunk ma délután rendezte meg hagyományos szurkolói ankétját, amelyen több mint 100 szurkoló tette tiszteletét.

Az eseményen Végh Gábor tulajdonos köszöntötte a drukkereket, majd elmondta, hogy türelmet és összefogást kér a szurkolóktól, egyben reméli, hogy az egész szezon során végig buzdítják majd a csapatot. Hozzátette, a keret megerősítése folyamatosan zajlik. Nehéz szezon kezdet vár a játékosokra, hiszen a sorsolásunk nehéz, de a tulajdonos biztos abban, hogy lesznek a szezonban szép pillanatai a csapatnak. A cél a TOP 10-be kerülés, azaz a biztos bennmaradás, erre pedig képesnek tartja a csapatot, amelyet a hétvégétől új csapatbusz szállít majd.

Sallói István sportigazgató szerint a legfontosabb a hit, hinni kell abban, hogy kitűzött célokat teljesíteni tudja a csapat és a szakmai stáb. Mint elmondta, a bajnokságban a TOP 10-be kerülés mellett a Magyar Kupában döntőt szeretnénk játszani, és ha már ott vagyunk, meg is szeretnénk nyerni a sorozatot. Sallói István elmondása alapján merni kell nagyot álmodni, és a további téli erősítés után ez a cél megvalósítható lehet. A keret jelenleg nem áll még készen, még kettő, de akár három labdarúgó is érkezhet a nyáron, elsősorban a támadószekciót erősítendő.

Dr. Dobos Barna vezetőedző szerint a klub minden feltételt biztosított a nyári felkészülés során a csapat felkészüléséhez. A helyzetünket nehezíti, hogy sokan bajlódtak sérüléssel a felkészülés során, illetve akik érkeztek, később kapcsolódtak be a munkába. Vezetőedzőnk szerint a középpályára találtunk egy igazi vezért Nikola Mitrovic személyében, aki nagyon hamar beilleszkedett a csapatba, úgy emberileg, mint szakmailag.

Az ankét végén szurkolói kérdésekre válaszolt a vezérkar.