A hamarosan induló idei NB1-es szezonban a magyar fejlesztésű ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ applikációval virtuálisan is szurkolhattok a csapatnak!

Egyik legfontosabb célunk, hogy klubunk hűséges szurkolóinak minél több lehetőséget nyújtsunk arra, hogy megmutassák a csapat iránti odaadásukat. Ennek érdekében egy innovatív magyar megoldással, a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ szolgáltatásával indítjuk el a bajnoki rajtot.

A Seyu applikáció segítségével a szurkolók által az NB1-es csapat mérkőzéseire beküldött szelfik a játékosoknak szóló motiváló üzenetekkel együtt, közvetlenül a pálya melletti LED felületeken és az óriáskivetítőn jelennek meg, így a helyszínen- és az otthonról szurkolók is egy különleges élménnyel gazdagodva buzdíthatják a srácokat.

A szezon vasárnapi startján, a MOL Fehérvár elleni mérkőzésen már lehetőségetek nyílik szurkolói fotókkal drukkolni a fiúknak, egyenesen a ZTE Aréna kivetítőiről!

Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Jelöld be kedvencnek: Zalaegerszegi TE FC-t
  4. Válaszd ki az aktuális mérkőzést
  5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

FONTOS: Csak akkor tudsz képet készíteni, ha a képernyő elforgatás be van kapcsolva!

Az applikáció használati útmutató videóját ITT tudjátok megnézni!

A csapat címerével és színeivel fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken az alkalmazáson keresztül. A Seyu facebook oldalán, egy albumban közzéteszi a beérkezett szurkolói képeket. Kövesd a Seyu és a ZTE FC Facebook oldalát, hogy időben értesülj a szurkolói képed megjelenéséről!

Szelfizésre fel! Hajrá ZTE!