Csapatunk megkezdi szereplését a MOL Magyar Kupában

Szombaton (09.17) a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában Somogy megye székhelyére látogatunk, ahol a jelenleg az NB III-ban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-vel vesszük fel a harcot a továbbjutásért.  

A kaposvári csapat jelenleg a hetedik helyen áll az NB III. nyugati csoportjának tabelláján: négy győzelemet és ezzel megegyező számú vereséget számlálnak. A Horváth Rudolf vezette együttes a nyolcadik fordulóban a Mol Fehérvár FC második számú csapata ellen szenvedett vereséget. 

Mi a legutóbbi NB I-es fordulóban a Puskás Akadémia csapatát fogadtuk a hazai pályán, ahol végül egy gólos különbséggel a felcsúti csapat nyert. Így jelenleg a tabella hatodik helyén állunk, három győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel. 

Fiatal csapatunk nagy reményekkel indul neki a mérkőzésnek, hiszen célunk, hogy a kupasorozatban is a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból. A tavalyi szezonban a legjobb 32 csapat között búcsúztunk a kupától.

A kaposvári csapattal legutóbb 2020 májusában mérkőztünk, mely igen emlékezetesre sikeredett, hisz hat góllal távoztunk a Rákóczi Stadionból. A szombati továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben pedig rendes játékidő nem dönt, 2x15 perces hosszabbítás következik. A mérkőzést a televízió nem közvetíti, de oldalainkon természetesen beszámolunk a találkozóról.

 

Jegyinfók: 

A szombati MOL Magyar Kupa mérkőzésre csak a helyszínen, a Rákóczi-stadion jegypénztáraiban nyílik jegyvásárlási lehetőség, kizárólag készpénzzel. A jegyvásárláshoz továbbra sem kell szurkolói kártya. A jegypénztárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak ki, tehát 14:00-kor. 

Jegyárak: 

Vendégszektor: 700 Ft

 

Hajrá, Zete!