Indul a bérletértékesítés

A mai naptól beszerezhetők a tavaszi bérletek a Zete Shopban! Izgalmas 2023-as esztendőnek nézünk elébe, hiszen felnőtt férfi labdarúgócsapatunk az ötödik pozícióban áll, és január 24-én egy hazai, Ferencváros elleni mérkőzéssel nyitjuk meg az évet. Ezzel együtt összesen kilenc hazai mérkőzés vár a mieinkre, ezen felül, a bérletek a MOL Magyar Kupa találkozókra is érvényesek, így ha a szezon közben még hazai kupatalálkozót vív csapatunk, bérlettel a ZTE Arénába a belépés ekkor is ingyenes.

Megéri bérletet váltani, hisz amennyiben összehasonlítjuk a mérkőzésnapi jegyárakkal, a tavaszi bérlet ajánlattal akár ötven százalékot is spórolhattok, sőt, most két Ferencváros elleni hazai találkozóra is ellátogathattok! Bíztassuk a fiúkat az új esztendőben is!

Bérletárak:

Fontos tudnivalók:

Kedvezményes bérlet vásárlására a továbbiakban is van lehetőség, a megfelelő igazolvány (diák, nyugdíjas) felmutatásával.

A tavaszi bérletek értékesítése a Zete Shopban történik, nyitvatartási időben. Kérdés esetén, állunk rendelkezésetekre a shop@ztefc.hu e-mail címen keresztül.

A Zete Shop nyitvatartása:

Hétfő: Zárva

Kedd-Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: Zárva