Már megválthatók elővételben a belépők a székesfehérvári kupameccsre.

Csapatunk a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján szerdán a MOL Fehérvár FC otthonában lép pályára. A mieink Eduvie Ikoba és Hegedüs Olivér góljaival a múlt héten 2-0-s bravúrgyőzelmet arattak hazai pályán, a visszavágón pedig már az elődöntőbe jutást harcolhatjuk ki. A 17:30-kor kezdődő találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, de bízunk benne, hogy minél több zalaegerszegi szurkoló elkíséri a csapatot Székesfehérvárra is.

A fehérvári klubtól kapott tájékoztatás alapján a belépők elővételben már megválthatók online, a meccsjegy.mlsz.hu-n (ide kattintva), illetve a TEX partnereknél: így a teljesárú jegy 1500, a kedvezményes (diákok, nyugdíjasok, hölgyek) 1000 forintba kerül, 14 év alatt pedig ingyenes a belépés (utóbbi jegytípus online nem vásárolható). A helyszínen mindegyik jegy 1000 forinttal drágább, ezért és a gyorsabb bejutás miatt is ajánlott az elővételes jegyvásárlás.

A stadion és a vendégpénztár egy órával a kezdés előtt, 16:30-kor nyit. A jegyvásárláshoz nincs szükség szurkolói kártyára és személyes adatok megadására (online sem), de a szervezők kérik, hogy a kedvezményes jegyekre jogosító okmányok legyenek a szurkolóknál.

A vendégszektorban büfé várja a drukkeinket, akik a vendégparkolóban hagyhatják autójukat.