A pénztárban, a Kvártélyházban és online is megválthatók a belépők.

Csapatunk szombaton 17 órától a Paks ellen, hazai pályán játssza következő bajnoki mérkőzését az OTP Bank Ligában. A jegyértékesítés a meccsre szerdán kezdődik, a héten szerdán, csütörtökön és pénteken 13.00 és 17.00 között, szombaton pedig reggel 9 órától a stadion jegypénztárában, a Kvártélyház Dísz téri jegyirodájában munkaidőben (hétfő-péntek 9.00-12.30 és 13.30-17.00); valamint online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül vásárolhatnak belépőt. Ezúttal nincs szükség személyes adatok megadására.

A 14 év alatti és 70 év feletti szurkolóink regisztrációs jegy váltása mellett tekinthetik meg a mérkőzést. A jogosultságot a beléptetéskor munkatársaink fokozottan ellenőrzik, ezért kérjük, készítsék elő igazolványaikat.

14 év feletti diákok, 70 év alatti nyugdíjasok és Egerszeg Kártyával rendelkezők kedvezményes jegyet válthatnak. A beléptetéskor fokozottan ellenőrizzük a kedvezményre való jogosultságot, ezért kérjük, készítsék elő a kedvezményre jogosító igazolványaikat.

Érdemes kiváltani a szurkolói kártyát, amelynek elsősorban az online jegyvásárlásnál vehetik hasznát. Szurkolói kártya kiváltására 1000 Ft/fő ellenében szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között a ZTE Aréna irodaszintjén, a titkárságon van lehetőség.

Felhívjuk minden kedvezményes jegyet váltó szurkolónk figyelmét, hogy a jegy csak a kedvezményre feljogosító igazolvánnyal együtt érvényes,  anélkül a biztonsági szolgálat munkatársai megtagadhatják a belépést.

Továbbra is vásárolhatnak szezonbérletet szurkolóink. Erre is szerdánként és csütörtökönként 12.30 és 16.30 között a ZTE Aréna irodaszintjén, a titkárságon van lehetőség. A bérlet minden esetben névre szól, és a vásárlásnál születési idő és születési hely megadására is szükség van.

A stadionba a forgókapukon keresztül lehet belépni, a jegy egyszeri belépésre jogosít. Kizárólag azon a kapun keresztül tudnak belépni a stadionba, ami a jegyen szerepel. A stadion kapuit szombaton 15:30-kor nyitjuk.

Bízunk benne, hogy ismét nagy szurkolósereg mellett léphetünk pályára!

(címlapfotó: Seres Péter)