Szeptember 21-én vagy 22-én kerül sor a pótlásra.

Döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség versenyigazgatósága: az eredetileg augusztus 10-re kiírt, Ferencváros elleni hazai bajnoki mérkőzésünket (klubunk és az FTC kérésének megfelelően) szeptember 21-én (szombaton) vagy 22-én (vasárnap) játsszuk le a ZTE Arénában. A pontos időpont a Ferencváros nemzetközi kupaszereplésének függvényében, jövő pénteken dől majd el.

Ezen a hétvégén rendezik a Magyar Kupa 6. fordulóját (az első főtáblás fordulót), így csapatunk (és a Ferencváros) szeptember 21-22. helyett szeptember 24-én (kedden) vagy 25-én (szerdán) játssza majd le kupameccsét. A párosításokat szeptember 9-én (hétfőn) 11 órakor sorsolják az MLSZ székházában.

A Ferencváros elleni, pótolt mérkőzésre a megvásárolt és nem visszaváltott belépők érvényesek. A jegyek újbóli árusítása a meccs pontos időpontjának ismeretében (remélhetőleg szeptember 2-án) kezdődik majd meg.

A jegyek visszaváltása augusztus 12. és 16. között zajlott (a pénztárban és az online váltott jegyek esetében is), így jelenleg már nincs lehetőség belépőt visszaváltani.

A jelenleg hatályos versenykiírás szerint a mérkőzésen azon játékosok lépnek pályára, akik a meccs napján érvényes játékengedéllyel rendelkeznek (pótolt meccsek esetén is), azaz a pályára lépést nem befolyásolja az, hogy a futballista augusztus 10-én, az eredeti időpontban játszhatott volna vagy nem. Így Stieber Zoltán is játszhat majd a szeptemberi bajnokin.