Ismét idegenben bizonyíthatunk

A hétvégén Székesfehérvárra látogatunk, az OTP Bank Liga tizenkettedik fordulója lesz a csapatunk soron következő megmérettetése.  

A Szabics Imre vezette MOL Fehérvár jelenleg tizenhét ponttal a tabella 4. helyén áll, négy győzelemmel, öt döntetlennel és két vereséggel. A Fehérvár az előző fordulót egy hazai, Paks elleni győzelemmel zárta.

Egerszegi csapatunk három hellyel hátrébb helyezkedik el a tabellán, tizennégy ponttal a hetedik fokon állva, négy győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel. Az előző forduló három pontját pedig egy fájó vereséggel a Kisvárda csapatánál hagytuk.

Legutóbb augusztus 1-jén találkoztunk a székesfehérvári csapattal a ZTE Arénában, ahol döntetlent játszottunk, ezzel egy pontot itthon tartva. Gólunkat Babati Benjámin szerezte. A mérkőzés összefoglalóját IDE kattintva tudjátok megtekinteni.

Izgalmas lesz hát a hétvégi megmérettetés, hiszen mindkét csapat a győzelemért fog küzdeni, főleg annak tudatában, hogy csapatunk a megszerezhető három ponttal áthidalná a bajnokesélyes MOL Fehérvár és köztünk lévő különbséget.

Amennyiben szurkolóink szívesen kilátogatnátok a mérkőzésre, akkor a szurkolói információk a következők:

A helyszínen a stadion és a vendégpénztár a mérkőzés előtt másfél órával fog nyit, 16:00-kor, a jegyek elővételben normál áron 1.500 Ft, kedvezményesen (hölgy, diák, nyugdíjas) pedig 1.000 Ft, 14 év alatt pedig ingyenes a belépés (ez a fajta jegy online nem vásárolható!). A jegyek a helyszínen 1.000 forinttal többe fognak kerülni, így javasoljuk az online jegyvásárlást, amire ITT van lehetőség. Parkolni a vendégparkolóban tudnak szurkolóink.

 

Hajrá, Zete!