Két játékosunk is az NB I legjobbja lett a saját posztján, így helyet kapott az ősz csapatában.

Az őszi idény befejeztével a Nemzeti Sport évről évre jelentkezik a tudósítóik által adott osztályzatok alapján kialakuló, összegző eredményekkel.

Az őszi rangsorban a kapusoknál csapatunkból Demjén Patrik 6.071-es átlaggal az ötödik helyen végzett, míg a mezőnyjátékosok között Stieber Zoltán 5.846-os indexszel a 6., Bobál Gergely 5.727-tel a 16., Radó András pedig 5.688-al a 17. lett.

A sportnapilap csütörtöki számának címlapján hozta az ősz csapatát, amelyben két zalaegerszegi játékos is helyett kapott: Stieber Zoltán a jobb oldali szélsők posztonkénti rangsorában zárt az élen, Bobál Gergely pedig a középső támadók között, így mindketten bekerültek az "ősz ászai" közé, ahol rajtuk kívül három ferencvárosi, két fehérvári, egy honvédos, egy felcsúti, egy mezőkövesdi és egy diósgyőri futballista kapott helyet.

Az ősz csapata a Nemzeti Sportnál: Dibusz (FTC) - Nego (Fehérvár), Batik (Honvéd), Juhász (Fehérvár), Nagy Zs. (PAFC) - Márkvárt (DVTK), Berecz (Mezőkövesd) - Stieber (ZTE), Isael (FTC), Tokmac (FTC) - Bobál G. (ZTE)