A görög védő a következő szezonban is a ZTE FC csapatát erősíti

Nagy örömmel jelentjük be, hogy az egy éves kölcsönszerződése lejártával, a továbbiakban is nálunk folytatja Stefanos Evangelou. 

STEFANOS EVANGELOU végigjárta a görög utánpótlás válogatottat. 2016-2018 között a Panathinaikos csapatánál játszott, majd az Olympiacosnál folytatta karrierjét. Ezt követően kölcsönben szerepelt a PAS Giannina és a Panionios együttesénél. 2020-ban Lengyelországba szerződött a Górnik Zabrze csapatába, majd a következő két esztendőben a moldovai Sheriff Tiraspol gárdáját erősítette, ahol nagyszerű eredményeket ért el. Tavaly nyáron érkezett Eszékre az NK Osijekhez, ahonnan Zalaegerszegre került, miután egy éves kölcsönszerződést írt alá egyesületünkkel.

NAGYSZERŰ SZEZON van a görög védő háta mögött, aki az év elején elszenvedett fejsérülését leszámítva mondhatni, végig egészséges volt és magabiztos szerepléssel mutatkozott be a magyar élvonalban. Több mint kétezer percet töltött a pályán bajnoki mérkőzéseken, ezt pedig rajta kívül csak öt játékos mondhatja el magáról a 2023/24-es felnőtt keretből.

ELSŐ MÉRKŐZÉSÉN rögtön góllal mutatkozott be a kétszeres moldáv bajnok és kupagyőztes igazolásunk. Akkor az ő gólja is kellett hozzá, hogy a bajnokság 7. fordulójában pontot raboljunk a Fehérvár FC otthonából. A folytatás hasonlóan alakult, második találkozóján a 98. percben szerzett, szintén pontot érő Spoljaric gólból is előkészítéssel vette a ki részét. Már akkor érezni lehetett, hogy rendkívül hasznos tagja lehet a Zete keretének és így is lett, összesen huszonnégy mérkőzéssel zárta a szezont, megbízható, eredményes teljesítménnyel.

Köszöntünk hivatalosan is a ZTE FC játékosaként, Stef!