SOPRON SC- ZTE FC II.  2 - 1 (0-0)

ZTE FC II: Köcse - Bekő, Sebestyén, Németh, Hegedűs – Szántó (69’ Pál), Simó, Kámi, Molnár (69’ Kiss) - Papp, Abért (57’ Fehér)

Kiegyenlített mérkőzésen szenvedtünk vereséget. Az első félidőben egyik kapu sem forgott igazán veszélyben, Pap lehetőségét leszámítva, aki a 39. percben Molnár kiugratását követően, a kifutó kapus mellett gurította el a labdát, azonban a játékszer a bal kapufán csattant.
A második negyvenöt elején fiataljaink uralták a mérkőzést és ennek köszönhetően a vezetést is megszereztük. Szántó húzott el a jobb oldalon egészen az alapvonalig, onnan gurított középre, ahol Molnár érkezett és a kapuba passzolt. Sajnos azonban hamar egyenlíteni tudott a hazai csapat, egy szögletvariációt követően. Az összecsapás utolsó perceiben a soproniak akarata érvényesült és egy újabb pontrúgás után be is állították a végeredményt.

Bozsik József: Sok problémával küzdöttünk a héten, ennek ellenére remekül helytálltunk egy kivételes formában lévő Sopron ellen. Sajnos még hiányzik az a rutin a csapat meccselését tekintve, ami ilyen helyzetben egy mérkőzés megnyeréséhez kell. A döntetlen lett volna a reális eredmény a mérkőzés egészét tekintve, azonban a mai napon Fortuna a hazai csapattal volt.

Összességében tanulságos és jó hangulatú mérkőzést játszhattunk rengeteg néző előtt. Jövő héten hazai pályán fogadjuk a III. Kerület TVE gárdáját, már az új ZTE Ketrec pályán.