ZTE FC - FC Ajka 3-0 (3-0)

Egy héttel a bajnoki versenysorozat folytatása előtt, utolsó edzőmérkőzését játszotta felnőtt csapatunk.

Legendánk Waltner Róbert vezérletével kemény napokon vannak túl kedvenceink, újdonsült vezetőedzőnk intenzív tréningek segítségével igyekszik átadni szakmai elképzelését és a legjobb erőnléti állapotba hozni visszatérőinket.

A fáradtság jelei, azonban nem jelentkeztek csapatunkon, remek játékkal szinte gálamérkőzést rendeztek az első félidőben. A gólok sorát középcsatárunk Futács Márkó nyitotta (1-0), majd Tajti Mátyás talált az ajkai kapuba. Harmadik találatunk előtt Szánthó Regő adott be tökéletesen és Szépe János ismét támadói erényeket csillogtatott meg a tizenhatoson belül, ezzel 3-0-ra módosítva az eredményt.

A szünetben két változtatást hajtott végre trénerünk, Bobál Dávid és Babati Benjamin érkezett a pályára Kálnoki és Szánthó helyett.

A második félidőben is magabiztosan futballoztak a mieink, és bár helyzeteket sikerült kialakítanunk, az előnyt már nem tudtuk növelni.

Összességében remek erőnyerő mérkőzést játszhattunk az Arénában és bizakodva várhatjuk a Diósgyőr elleni megmérettetést.

 

Csapatunk összeállítása: Demjén- Lesjak, Szépe, Kálnoki, Gergényi- Favorov, Sankovic- Könyves, Tajti, Szánthó- Futács

Pályára lépett még: Bobál, Babati, Koszta, Vass, Zimonyi