2-1-re nyert csapatunk a szezon harmadik edzőmérkőzésén

Felnőtt férfi labdarúgócsapatunk egy Gyirmót FC Győr elleni találkozóval folytatta az edzőmérkőzések sorát, melyre csütörtökön, 18:00-kor került sor. 

Már a mérkőzés elején, a 12. percben lehetőség adódott csapatunk előtt, amikor Németh Dániel próbálkozott tizenhárom méterről, azonban a hazai hálóőrben landolt a játékszer, majd nyolc perccel később Szalay Szabolcs lőtt a kapu fölé. 

A játékrész során mindkét fél harcias küzdelmet mutatott be, amely a félidő második felére több helyzetben is megmutatkozott, mindkét oldalon. 

A mérkőzés első góljára a 40. percben került sor, Kicsun jutatta a labdát a tizenhatoson belülre, ami Csóka lábán megpattanva landolt a kapunkba. (1-0)

Nem kellett sokat várnunk az egyenlítő találatra, három perccel később Szalay lapos beadására Szendrei érkezett a hosszún, aki a vendég kapuba lőtte a labdát. (1-1)

A csapatok tehát 1-1-es döntetlennel és kiegyenlített félidőt követően vonultak le a szünetre.

Vezetőedzőnk a félidőben egy helyen változtatott, Huszti András helyére Mim Gergely érkezett, további cserékre csupán a 62. percben került sor. 

A kiegyenlített első félidőt követően a második játékrészben lendületesebb játékot mutatott be csapatunk, próbálták uralni a pályát. 

A 65. percben Soltészt lőtt kapura, azonban az érkező labdát könnyedén hárította a kapus. 

Kevesebb, mint húsz perccel később Kovács Barnabás fejelt mellé, rá pár percre pedig egy Meshack lehetőség gurult el a kapu mellett. 

A 87. percben aztán megszereztük a mérkőzés utolsó, s egyben győztes találatát, Kovács Barnabás eszközölt egy szép beadást, amelyet Klausz Milán fejelt a kapuba. (1-2)

A második edzőmérkőzést követően tehát a harmadikat is sikerrel vette csapatunk, a következő megmérettetésre pedig hazai környezetben, méghozzá a Zete Fiesztán kerül sor, amikor július 15-én, 16:30-kor az Union Berlin csapatát fogadjuk a ZTE Arénában! 

 

Összeállítás:

ZTE FC: Senkó (62' Gyurján) - Huszti (46' Mim), Mocsi (62' Safronov), Csóka, Gergényi (62' Bedi) - Szalay (73' Klausz), Bojan (62' Soltész), Szendrei (73' Tajti), Meshack (85' Csóka D.) - Sajbán (62' Kovács B.), Németh D. (62' Milovanovikj)