20 éves hálóőr klubunk első nyári igazolása

Visszatér Zalaegerszegre Senkó Zsombor, a kiváló felépítésű utánpótlás-válogatott kapus. A 20 éves játékos Zalaegerszegen kezdett el futballozni, majd az Illés Akadémiára került, amit egy közel négyéves időszak követett a Juventus csapatánál. Senkó januárban tért haza Magyarországra, az utóbbi félévet Miskolcon töltötte. Tavasszal négy alkalommal lépett pályára az NB II-es bajnok, DVTK csapatában.

"Zsombi alapvetően zalaegerszegi nevelésű, innen indult el, jutott el a Juventusig és egy vargabetűvel jött haza. Nagyon nagy reményekkel várjuk az érkezését és nagyon bízunk benne, hogy újraindítva itt a karrierjét elérje azt a magasságot, ami miatt a Juventus kiválasztotta őt. Hatalmas potenciállal rendelkező kapusnak gondoljuk és nagyon örülünk, hogy csatlakozik a csapatunkhoz."   - nyilatkozta honlapunknak sportigazgatónk, Sallói István. 

Senkó Zsombor személyében egy ízig-vérig zalai kötődésű kapus csatlakozik hozzánk, aki honlapunknak adta első interjúját Zete-játékosként: "Elsősorban nagyon örülök, hogy hazatértem, mert innét indult a pályafutásom, úgyhogy nagyon boldog vagyok, közel van a családom, igazából Zalegerszeghez köt minden. Sokat várok magamtól, remélem, hogy kiemelkedő szereplést tudok majd felmutatni az egész szezon során. Szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel mind a város, mind pedig az egész csapat elégedett lehet." 

Senkó Zsomborral 2+1 éves szerződést kötöttünk. Üdvözlünk újra itthon, Zsombor!

Névjegy:

Név: Senkó Zsombor

Születési idő: 2003.január 4. 

Poszt: Kapus

Eddigi klubjai: ZTE, Illés Akadémia, Juventus, DVTK