Az összes hátralevő bajnoki meccsünket közvetíti az M4 Sport.

Már csak tíz nap, és újra bajnoki mérkőzésen lépünk pályára! Ha zárt kapuk mögött is, de Kaposváron jövő pénteken 20 órától útjára indul a labda, a mérkőzést az M4 Sporton és az m4sport.hu-n élőben követhetik majd szurkolóink. A lefújás után honlapunkon a jól megszokott tudósítás és edzői értékelések (utóbbiak videós formában) mellett a játékosoktól is olvashattok majd értékeléseket. Az újrakezdésre várva pedig péntektől kezdődik a visszaszámlálás, az utolsó hét nap mindegyikén egy-egy interjúval, visszapillantóval, háttéranyaggal vagy beharangozóval hozzuk egyre közelebb drukkereinket a bajnoki folytatáshoz.

Az elmúlt heti két felkészülési mérkőzést követően a héten edzések szerepelnek a programban, természetesen a heti két kötelező koronavírus-teszt mellett. Ezeken labdarúgóinktól és stábtagjainktól a garatból vesznek mintát az aktuális fertőzöttség kimutatására, de szerencsére eddig az összes teszt negatív eredményt hozott.

A bajnokságból hátralevő összes találkozót élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu, de honlapunkon, valamint Facebook-és Instagram-oldalunkon is a megszokottnál több helyszíni tartalommal jelentkezünk majd a meccsekről.