Zalaegerszeg, 2024. július 1. - A ZTE FC szurkolói számára nagyszerű hírek érkeztek: az idei szezonra már több, mint 800 bérletet adtunk el az első szakaszban, ami új rekordot jelent a klub történetében az NB I-be való visszajutás óta!

Az elmúlt években a ZTE FC folyamatosan növelte bérletesei számát, ami a hűséges és lelkes szurkolótáborát dicséri. Az adatok jól mutatják a növekedést:

- 2020: 249 bérlet (ebben az évben a végső szám 460 volt) 

- 2021: 620 bérlet

- 2022: 1067 bérlet

- 2023: 1102 bérlet

Az idei év már most kiemelkedőnek ígérkezik, hiszen az első szakaszban eladott több mint 800 bérlet új rekordot jelent. Ez az adat különösen figyelemre méltó, mivel még mindig van egy hónap hátra a szezon kezdetéig.

„Ez a hihetetlen eredmény hűen tükrözi a szurkolóink elkötelezettségét és szeretetét a csapat iránt” – nyilatkozta Végh Gábor, a klub elnöke. „Bízunk benne, hogy a szezon során még több szurkolót köszönthetünk a stadionban, és közösen ünnepelhetjük a sikereinket.”

A klub vezetősége szerint ez annak is köszönhető, hogy évről évre stabilabb a keret, és javul a szolgáltatás színvonala is. Idén 8 új büfé nyílik a lelátók alatt, és a tervek szerint a szezon közben elindul a meleg étel árusítása is, amelyhez a háttérmunkák már megkezdődtek (előkészítő konyha, eszközök beszerzése, stb.).

Reméljük, hogy minden szurkolónk izgatottan várja az új szezon kezdetét, és bíznak abban, hogy a csapat továbbra is sikeresen szerepel majd az NB1-ben.

A növekvő bérleteladások nemcsak a klub anyagi helyzetét erősítik, hanem a mérkőzések hangulatát is fokozzák, hiszen minél több szurkoló látogat ki a stadionba, annál nagyobb lesz a buzdítás és a támogatás a csapat számára.

Ezúton is köszönjük, hogy már ennyien bérletet váltottatok a 24/25-ös szezonra!

 

Hajrá, ZTE FC, csak így tovább!