1-0-s vereséget szenvedtünk Pápán

Erősen kezdett a hazai csapat, az első tizenöt percben agresszíven, magasan védekeztek és egy alkalommal Németh ragyogóan védett, így maradt a 0-0. A következő időszak kiegyenlített játékot hozott, egy ízben mi is veszélyeztettünk, de a helyén volt a hazai hálóőr. A félidő végéhez közeledve bedobás hoz jutott a Pápa, hosszan hajították középre, Németh Dani kifejelte, azonban a kipattanón egy hazai játékost talált meg, aki egyből lőtt és a megpattanó labda a jobb alsó sarokban kötött ki. 1-0

A második félidőt nagyon jó ritmusban kezdtük és ezt a lefújásig tartani is tudtuk. Rögtön két nagy helyzetünk volt a félidő elején, Papp László lépett ki egyszer közepén, egyszer a jobb kötőben és már csak a kapussal állt szemben, azonban első alkalommal fölé, míg a másodikban mellé lőtt. Tíz perccel később Beke tört be a bal oldalról, de lövése centikkel elment a hosszú kapufa mellett. Mentünk előre rendületlenül, de nem tudtunk minőséget produkálni a befejezéseknél. Ellenfelünk a második félidő legvégén veszélyeztetett, azonban Németh ismét remekül avatkozott játékba.

Az eredmény már nem változott, a hazaiak otthon tartották a három pontot. A mérkőzés összképét nézve fiataljaink rászolgáltak volna minimum az egy pontra. 

A mérkőzés utolsó perceiben Kópicz László kapusedzőt kiállította a játékvezető, illetve többen sárga lapot kaptak a csapat tagjai közül, erről kérdeztük Bozsik József vezetőedzőt: 

“Takács Ryan Lee játékvezető közreműködését nem értem, az elmúlt négy mérkőzésből kétszer is ő bíráskodott. A mérlege 7 sárga lap és 2 piros a javunkra, míg ellenfeleink összesen egy sárga lapot kaptak a két mérkőzés alatt. Ezen kívül, több alkalommal kijött a kispadunkhoz figyelmeztetni minket, egyszer azért mert a kispad mellől visszadobtunk egy labdát a bedobást elvégző játékosunknak és közben fél méterrel elhagytuk a technikai zónát. Laci kiállításait inkább nem kommentálom, ahogy az előző mérkőzésen Majnovics Martinét sem, mert ebből nem tudnék jól kijönni. Egy biztos, ebben a kiegyenlített mezőnyben minden egyes rossz játékvezetői ítélet komolyan tudja befolyásolni a mérkőzések végkimenetelét, nem szoktam a játékvezetésről beszélni és általában nem is kell, de mivel ilyen rövid időn belül másodszor történik velünk ugyanaz Takács bíráskodása mellett, így ezúttal kivételt tettem!

A következő fordulóban a Tatabánya csapatát látjuk vendégül vasárnap 11 órától, a stadion mögötti pályán. Hajrá, Zete!

Bozsik József - Az első félidőben a hazaiak akarata érvényesült, a másodikban a miénk. Kiegyenlített mérkőzésen a döntetlen lett volna az igazságos eredmény. 

Németh - Jóna B., Sebestyén, Dóczi, Papp Cs. (Bekő) - Megyesi (Kryvotsiuk) - Papp L., Őr M., Németh D., Beke (Bedő) - Fehér B.

Pápa - ZTE FC II 1-0 (1-0)