Nyáron igazolt támadónk úgy érzi, remek közösségbe érkezett, és keményen készül az augusztusban kezdődő idényre.

- NB I-es csapattól NB I-es csapathoz igazoltál. Milyen várakozásokkal érkeztél Zalaegerszegre?

- Örülök, hogy csatlakozhattam a csapathoz, újoncként elsődleges cél a TOP10-be kerülés, de amióta megérkeztem, nagyon jók a benyomásaim, így reménykedem, hogy az év végén akár meglepetést is okozhatunk - kezdte honlapunknak adott bemutatkozó interjúját Radó András. - Úgy érzem, remek közösségbe kerültem, a társak befogadtak, úgyhogy nagy várakozásokkal nézek a zalaegerszegi szereplésem elé.

- Két edzőmérkőzés után most 9 napig Szlovéniában edzőtáboroztok. Miben segítheti ez a csapatépítést?

- Csodaszép környezetben készülhetünk, ami mondani sem kell, nagy mértékben segíti a felkészülést. Lesznek edzőmérkőzéseink is, így a csapat még jobban össze tud csiszolódni, illetve az új játékosok be tudnak illeszkedni. Sokat vagyunk együtt az edzőtáborban, így az edzések mellett a társakkal is több időnk van beszélgetni, így erősödhet a csapatszellem is.

- Miben szeretnél igazán erőssége lenni a csapatnak?

- Támadóként egyértelmű a célkitűzésem: minél több góllal és gólpasszal szeretném segíteni a csapatot. Természetesen fontos a jó játék is, de csatárként nagyon fontos, hogy a befejezéseknél, illetve az előkészítéseknél rendre jó döntést hozzak.

- Milyen terveket fogalmaztál meg a következő idényre egyéni- és csapatszinten?

- Csapatszinten elsődlegesen a TOP10-be kerülés a fontos, de remélem, hogy meglepetéscsapatként előbbre is végezhetünk. Egyénileg nagyon fontos, hogy elkerüljenek a sérülések, és természetesen minden meccsen szeretném győzelemhez segíteni a csapatot minél több góllal, illetve gólpasszal.

- Még mindig csak 25 éves vagy, milyen távlati céljaid vannak a labdarúgásban?

- Most csak a ZTE-re és az előttünk álló idényre koncentrálok, itt és most szeretnék bizonyítani és sikereket elérni. Persze, szeretnék minél magasabb szintre eljutni a karrieremben, de úgy érzem, jelenleg nagyon jó helyen vagyok, itt adott minden ahhoz, hogy egyéni- és csapatszinten is remek idényt fussunk.