A Budapest Honvéd csapatát fogadjuk

Pénteken folytatódik az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírása, amikor is a Budapest Honvéd csapatát fogadjuk a ZTE Arénában. Mindkét csapat győzelemmel hangolt az összecsapásra és az elmúlt szezon mérkőzéseiből kiindulva, most is izgalmas mérkőzés vár ránk. A két csapat a tabellán is egymás mellett helyezkedik el.

A kispesti együttesnek nehezen indult a szezon, de a formájuk felfelé ívelő tendenciát mutat és szombaton már győzni tudtak a Bozsik Arénában. A jó erőkből álló együttes nyáron tovább acélosodott. Az érkezők névsora a következő: Nenad Lukic, Dusan Pantelic, Szappanos Péter, Talys Oliveira és Nono. Az utóbbi játékos pénteken nem áll majd Horváth Ferenc rendelkezésére, hisz a múlt szombati mérkőzésen kiállították.

Csapatunk bizakodva várhatja az összecsapást, hisz Debrecenből jó játékkal és szép találtokkal sikerült elhozni a három pontot. Sőt mit több, Skribek Alen gólját a forduló legszebb találatának választotta az MLSZ.

Hazai pályán legutóbb 2020. június 19-én nyertünk a Honvéd ellen, 2-0-ra. A találkozó összefoglalóját IDE kattintva tudjátok megtekinteni.

Legyünk minél többen az Arénában és buzdítsuk kedvenceinket a nyár utolsó mérkőzésén! Kapunyitás 19 órától.

A jegyeket IDE kattintva tudjátok megvásárolni. Megéri élni az online vásárlás biztosította kedvezményekkel, hisz így akár húsz százalékkal olcsóbban válthattok jegyet, a pénteki helyszíni árhoz képest. Családdal érkező szurkolóink további extra engedményeket vehetnek igénybe az Északi szektorban.

 

Jegypénztár nyitvatartása:

Szerda: 14 és 18 óra között

Csütörtök: 14 és 18 óra között

Péntek: 9 órától a mérkőzés kezdetéig

 

ZTE Shop nyitvatartása:

Szerda: 14 és 19 óra között

Csütörtök: 14 és 19 óra között

Péntek: 14 és 20 óra között

 

A jelenleg érvényes előírásoknak megfelelően, a pénteki mérkőzésre szurkolóink csak akkor látogathatnak ki, ha belépéskor felmutatják védettségi igazolványukat, vagy applikáció segítségével igazolják védettségüket. Azon szurkolóink, akik még nem töltötték be 18. életévüket és nincs védettségi igazolványuk, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező, 18 év feletti kísérővel látogathatják a mérkőzést. A védettségi igazolvány kizárólag fényképes személyi okmánnyal együtt fogadható el.