Fiataljaink 2-2-es döntetlent játszottak

Az NB III. Nyugati csoportjának 29. fordulójában a Gyirmót FC Győr második csapata látogatott Zalaegerszegre. Kiegyenlített találkozóra lehetett számítani, hisz a bajnokságban csak két pont különbség volt az együttesek között.

Jól kezdtük a találkozót, mivel már a 8. percben vezetést szereztünk. Rebernik remek passzát Daniel Milovanovikj értékesítette. A gól után sem állt le csapatunk, több veszélyes helyzetet is kialakítottunk, de nem tudtuk növelni előnyünket.

A 31. percben kiegyenlített a Győr-Moson-Sopron megyei csapat, egy jó kiugratást követően Mayer emelte át kapusunkat.

Közel álltunk ahhoz, hogy újból megszerezzük a vezetést, ám a szerencse nem állt mellénk, mivel Szántó Marcell próbálkozása a kapufán csattant és a kipattantót sem sikerült belőni. A második játékrész közepén aztán jött a feketeleves, egy kapu előtt kavarodást követően Bagó Bálint góljával már a vendégcsapat volt előnyben.

A kapott találatot követően nagy nyomást helyeztünk a gyirmóti kapura, aminek a 80. percben meg is lett az eredménye. Szántó tálalt Papp Laca elé, aki higgadtan értékesítette a helyzetet, megszerezve ezzel szezonbeli második gólját.

Habár sikerült egy pontot mentenünk, nem lehetünk teljesen elégedettek, hisz a mutatott játék alapján több is volt a mérkőzésben.

Szerdán hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság második csapatunk számára, a Kelen SC együtteséhez látogat Koller Zoltán legénysége.

ZTE FC II. – Gyirmót FC Győr II.  2-2 (1-1)

Gólok: Milovanovikj, Papp ill. Mayer, Bagó