A Honvéd otthonában nyitjuk meg az OTP Bank Liga 2022/23-es szezonját.

Július 29-én, 20 órától, a Bozsik Arénába látogatunk az OTP Bank Liga nyitómérkőzésére. 

A felkészülési időszakot egy felejthetetlen Zete Fiesztávál zártuk, hiszen a barátságos mérkőzést nem mással, mint az AC Milan csapatával játszottuk. Az izgalmakkal és meglepetésekkel teli mérkőzést követően pedig a hazai pályáról a zalaegerszegi fiúk léphettek le győztesen, 3-2-es végeredménnyel.  

Ezzel a mérkőzéssel nem csupán jelenlegi vezetőedzőnk, Ricardo Moniz mutatkozott be előszőr a ZTE Aréna fűvén, hanem a teljes NB I-es keretünk és szakmai stábunk is. A nyári átigazolási időszakban mi sem untakoztunk, hiszen nem csupán Huszti András döntött úgy, hogy nálunk kezdi meg a következő szezont, hanem új érkezőkkel is bővült a zalai csapatunk: többek között Gergely Botond, Klausz Milán, Boros Zsombor, Májer Milán, Christy Manzinga, Olekszandr Szafronov és Szendrei Norbert csatlakozott hozzánk, s mellettük még két ismerős arcnak örülhettek szurkolóink, hiszen Eduvie Ikoba és Csóka Dániel is ismét kék-fehérbe öltözött. Kölcsönjátékosként pedig Diego Santos Carioca és Mim Gergely érkezett hozzánk. 
Az említett játékosokon felül, Kovács Barnabás és Németh Dániel is hazatért Zalaegerszegre, kölcsönjátékukat követően. 

A kispesti csapatnál sok változás történt június 15 óta, hiszen a tizenkilencedik kerületbe költözött Albi Doka (kölcsön után végleg), Christian Gomis, Nikola Mitrovics, Makszim Plakuscsenko, Herdi Prenga, kölcsönjátékosként pedig Richlord Ennin csatlakozott az együtteshez. Kölcsönből Bocskay Bertalan, Kocsis Dominik, László Dávid és Szabó Alex tért vissza a piros-feketéhez. 

Az immáron a skót futballedző, Thomas Courts vezetése alatt álló együttes az előző szezont a kilencedik helyen zárta, harmincnyolc ponttal. 

Pénteken tehát újult erővel vágunk neki a 2022/2023-as szezonnak! 

Hajrá, Zete!

 

Azok számára, akik kilátogatnának a mérkőzésre, hogy a helyszínen buzdítsák a csapatot, a jegyinformációk a következők: 

A mérkőzés időpontja: 2022. július 29. péntek, 20:00, helyszíne: Bozsik Aréna (1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3.)

A vendégszektor szurkolói számára: a környező utcákban, valamint korlátozott számban a vendég szurkolói bejárat utcájában, az Iparos utcában a KRESZ szabályainak megfelelően.

Jegyvásárlási lehetőségek: 

A jegyek értékesítése már megkezdődött interneten keresztül: https://jegymester.hu/production/740093/bozsik-arena-budapest-honved-zte-fc/74000093 oldalon.

Amennyiben elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, a vendégpénztár mérkőzésnapon 17 óra 00 perckor nyit az Iparos utcában a vendégbejáratnál.

Kapunyitás: 18:30 

Elővételben a Bozsik Aréna pénztárában is válthatók jegyek, kedden és pénteken: 15:00-20:00-ig 

Jegyárak:

D4 - D7 szektor: Felnőtt elővételben 1.990.- Ft, helyszínen 2.150.- Ft.

 Diák, nyugdíjas elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

 Mozgáskorlátozott elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A pénztárban készpénzzel, míg az Arénán belül – a büfékben - csak bankkártyával vagy egyéb készpénzmentes módon tudnak fizetni a szurkolók. Az italok értékesítése a büfékben „repohárban” történik.