1-1 (0-1)

Győzelmet érdemeltünk!

A ZTE Ketrec pálya első felnőtt harmadosztályú találkozójára remek időben kerülhetett sor. Bár az egész mérkőzés folyamán fölényben játszottak fiataljaink, sajnos nem sikerült mind a három pontot itthon tartanunk.

Már az első játékrészben is rendkívül agilisan futballozó Kun Bertalan kimagaslott a mezőnyből, de kapitányunk Németh Erik is harcias teljesítményt mutatott.

A nagyatádiak csapata megszállta saját térfelét és ellentámadásaikban bizakodtak. Azonban a Sebestyén-Bekő páros rendre meghiúsította akcióikat. Illetve Köcse Bence többször is magabiztosan hárított és remekül irányította hátsó szekciónkat.

Szerencsére a Nagyatádi FC egy szögletrúgást követő kavarodásból szerzett találatára (0-1), hamar jött a válaszunk. Fehér Barnabás jegyezte gólunkat (1-1) és a srácok nem is elégedtek meg ennyivel. Zimonyi Dávid végig rettegésben tartotta ellenfelünk védelmét, de sajnos nem sikerült feltennünk a pontot az i-re.

A mérkőzés végén a vendégek a sportszerűség határán túl, rendkívül durván játszottak és több alkalommal alattomos belépőkkel hívták fel magukra a figyelmet, foggal körömmel védve a számukra hízelgő eredményt.

Bozsik József: Egy nagyon kellemetlen stílusú csapattal találkoztunk, akik tíz emberrel védekeztek és csak a kontrákra játszottak. A srácok jól futballoztak, könnyedén törték fel ezt a defenzív szisztémát, azonban ma minden kimaradt. Vannak ilyen napok az ember életében és ez pont egy ilyen volt.

Összeállítások:

ZTE FC: Köcse- Németh, Sebestyén, Bekő, Hegedűs, Molnár (72’ Pál), Zimonyi, Kun, Papp, Földvári, Fehér

Vezetőedző: Bozsik József

Nagyatádi FC: Czebei- Palkovics, Kovács K., Horváth F., Kis P, Jerkovic (88’ Grabarics), Galamb (77’ Szántó), Mózsi (67’ Kollár), Nikolic (88’ Basics), Sághy, Koósz

Vezetőedző: Papp Zoltán

Összességében győzelmet érdemeltünk volna az összecsapáson. Jövő héten Veszprémben folytatják a srácok. Hajrá, ZTE!