Igazságos döntetlen a nyitófordulón!

ZTE II - Érdi VSE
1 - 1 (1-0)

Az első játékrészben fiataljaink uralták a mérkőzést, és jó játékkal több helyzetet is kialakítottak. A dominancia a 44. percben érett góllá, Németh Dániel tizenegyesével megszereztük a vezetést és 1-0-s előnyben vonulhattunk a pihenőre.

A szünetben változtattak a mesterek, nálunk a gólszerző Németh Dánielt Fehér Barnabás váltotta, míg a zöld-fehéreknél Honti Attila helyett Farkas Bálint érkezett.

A második félidőben kiegyenlítődött a játék képe és az utolsó 15 percben nagy erőket mozgósított a vendég együttes az egalizálás érdekében. Németh Ervin jól állta a sarat kapunkban, az ellenfél mégis betalált. Koós Gábor büntetőből volt eredményes a 76. minutumban és ezzel be is állította az összecsapás végeredményét. (1-1)

Összességében igazságos döntetlen született NB III Nyugati csoportjának tavaszi nyitófordulójában.

 

Összeállítások

ZTE FC II: Németh E.- Sebestyén, Szökrönyös, Semedo (79’ Hegedűs), Csóka, Szántó, Földvári, Németh D. (46’ Fehér), Kámi, Czuczi, Orji (79’ Kozma-Bognár)

Érdi VSE: Kertész- Honti (46’ Farkas), Varga (65’ Molnár), Koós, Kócsa, Kalmár (65’ Kertész), Csiszár, Popov (53’ Balogh), Fürjes, Kollega, Bozsoki