Második csapatunk a Puskás Akadémiát fogadta és a két fiatal gárda igazi rangadót vívott egymással. Ellenfelünk agresszíven kezdte a találkozót, de nem tudtak belőle profitálni. Jól védekeztünk és fokozatosan vettük át a játék irányítását. Ez helyzetek számában is megmutatkozott, aztán egy buta labdavesztés után Weslen Junior iramodott meg és készített társa elé, aki ez első valamire való vendég lehetőséget gólra váltotta. (0-1)
 
A gól nem sokat változtatott a játék képén, azonban nem tudtunk válaszolni, bár Meschak majd Csóka is veszélyeztetett, de sikertelenül.
A félidő utolsó harmadában aztán ismét a semmiből érkezett a következő vendég gól. (0-2) Így két gólos hátrányban várhattuk a folytatást.
 
A második félidő első tizenöt perce nem hozott változást, ekkor Bozsik József két cserére szánta el magát és érkezett Csóka helyett Grezda, valamint Szántót Fehér váltotta.
Rendszert is váltottunk és 4-4-2-ben rohamoztunk tovább, ami nem igazán ízlett a vendégeknek. Ennek eredményeként rögtön sikerült szépíteni, Grezda ment el a bal oldalon, visszagurította a tizeneggyes pontra a labdát, amit Meschak gyönyörűen rúgott a hosszú kapufához. (1-2)
Tovább tudtuk emelni a tempót a szépítés után, először Spoljaric tört be a jobb oldalon cselezve és a védője csak szabálytalanul tudta megállítani a tizenhatoson belül, azonban a játékvezető sípja néma maradt. Nem sokkal később a sokadik szögletünk után Dóczi érkezett remekül és a kapuba bólintott! (2-2)
 
Az utolsó negyedóra is tartogatott izgalmakat, ugyan a vendégek kapujánál egy hasonló helyzetnél nem fújt a bíró, addig a mi kapunk előtt határozottan mutatott a büntetőpontra. Magasföldi állt a labda mögé, de Németh Ervin gyönyörűen védett! Az utolsó percekben sokat tettünk a győztes találatért, azonban már nem sikerült megszerezni a diadalt. Ezáltal 2-2-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.
 
Folytatás jövő héten Komáromban! Hajrá, Zete!
 
Edzői értékelés
Bozsik József: Az első félidőben a két tizenhatos között jól futballoztunk, de sem a befejezéseknél, sem a saját kapunknál nem nyújtottunk minőséget a meghatározó pillanatokban. A második félidőben sikerült feljavulnunk és akár a fordítás is meglehetett volna!
 
Összeállításunk
Németh - Jóna B., Sebestyén, Dóczi, Papp Cs. - Halilovic - Meschak, Spoljaric, Szántó (Fehér B.), Csóka D. (Grezda) - Beke